SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Opravy: -šicí stroje. Opravy v bytech.

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Zastoupení firmy Fujitsu. Velkoobchod, prodej, návrhy, instalace, montáž: - výpočetní technika - počítače - počítačové sítě - datová infrastruktura.

Prodej, maloobchod: -vakuové rotační odparky CENTRITHERM

Eshop: - ložiska - gufera - příslušenství ložisek.

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - textilní stroje: - pletací ponožkové stroje - fixační na ponožky a punčochy firmy Tecnopea - pletací stroje firmy LONATI - na výrobu ponožek a punčoch - stroje pro uzavírání, sešívání špic ponožek CONTI COMPLETT - pletací stroje firmy Mecmor - pletací stroje SANTONI seamless (bezešvé) ...

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

Nabízíme: - nůžky - kleště - pinzety - pilníky - štipky - seřezávače - manikurové soupravy - bezpečnostní nože a čepele.

Maloobchod, prodej: - měřicí technika pro telekomunikace a radiotelekomunikace.

Průmyslové prací stroje GIRBAU. CHIMEX KOMPLETNÍ VYBAVENÍ V OBLASTI CHEMICKÉHO ČIŠTĚNÍ A PRANÍ -bezplatné zpracování návrhu technologického uspořádání -zaškolení a zapracování obsluhy -zprovoznění čistírny a prádelny Obchodní zastoupení, dovoz, import, prodej a servis značek:GIRBAU-BÖWE-VEIT-SEITZ. BÖWE: -chemické čistírny ...

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Vývoj, výroba a prodej prostředků pro ochranu před bojovými chemickými látkami - osobní detektory ve formě trubiček, proužků, papírků, detekční soupravy, dekontaminační směsi a roztoky. Výzkum a vývoj v dané oblasti na zakázku.

Prodej počítačových sestav a příslušenství. Poskytování webhostingu.

Měřící a regulační technicka, měření hladin, zastoupení firmy KSR Kuebler, inženýrské služby a poradenské služby Měřicí a regulační technika pro průmysl: -měřicí přístroje pro měření: hladiny, průtoku, tlaku, teploty, pro provádění analýz, včetně záznamu naměřených hodnot a měřicích systémů. Zpracování návrhů řešení. ...

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku Výroba razítek a vizitek Renovace tonerů

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Přímý dovozce, dealer výrobků Canon. Velkoobchod, maloobchod, servis: - kancelářská technika - faxy - kopírovací stroje

Kompletní dodávky výpočetní techniky a příslušenství.

Vyrábíme vozítka Buggy pro závody a do půjčoven. Zajistíme náhradní díly a součástky včetně servisu a oprav.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Projekce, montáž a servis - zabezpečovací, sdělovací a elektronická zařízení.