SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Zřizování a provoz všech druhů střelnic. Znalecké posudky, provozní řády, projekty, akustická měření.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Projekce, dodávka, výhradní zastoupení japonské firmy OTC Daihen pro SR, ČR a Polsko, servis: -kompletní robotizovaná pracoviště na klíč -svářecí roboty -manipulační roboty -svářečí pracoviště -svářecí zdroje, příslušenství (periferní zařízení) -systémy pro automatizi svářecích a řezacích (palících) procesů -roboty pro průmyslovou ...

Prodej měřicí a kalibrační techniky, měřicí technika pro měření elektrických veličin, teploty, tlaku a krouticího momentu. Optické lavice a komponenty. Mezi nabízené produkty patří: - odporové normály - odporové dekády - odporové teploměry - termočlánky - elektronické teploměry - etalonové teploměry - kalibrační lázně - kalibrační ...

Činnost: - kovovýroba - výroba a opravy strojů a zařízení - tiskárna - polygrafické služby - DTP - knihařské stroje - obráběcí stroje - stroje pro zpracování papíru a lepenky.

Přístroje a služby pro přesné měření rozměrů součástí: -automatické měřící stroje MicroVu -komplexní řešení sběru naměřených dat do SPC* -přenosný měřicí systém METRONOR -digitální profilprojektor.

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu .

Řešení, realizace a kvalifikovaný výběr zařízení v oblastech vzduchotechniky a průmyslového odsávání, filtrace a mycích strojů.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...

Vývoj a výroba elektronických vstupních systémů ADC, digitálních videozáznamových systémů DVS, speciálních digitálních systémů pro vězeňské účely.

Dovoz, prodej a servis detektorů kovu White''s Electronics. Hobby detektory pro začínající hledače i sofistikované detekční přístroje pro profesinální použití. Výhradní zastoupení pro ČR.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Program technologií a příslušenství pro: -prasata, skot a drůbež. Oficiální zastoupení firem: -Big Dutchman -CENO-Tec -FAN* -RECK.

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Gastronomické zařízení. Stroje na kopečkovou zmrzlinu: - Pronto, Labo M, Labotronic RTX. Pákové stroje: - Carpigiani - jednopákové, třípákové + mix - RAINBOW - řady AES. Výrobníky šlehačky: - ECOWIP/G, MINIWIP/G, JETWIP/G, MASTERWIP/G. Pasterizátory: - Pastomaster RTX, Pastochef RTX. Výrobníky mražených nápojů: - stolní ...

Dodavatel průmyslových nástrojů a zařízení. Nabízíme rozsáhlou řadu produktů zahrnujících: - ruční nářadí - řezné nástroje - elektrické a pneumatické nářadí - brusné materiály - měřící přístroje - vybavení pro garáže a dílny - a další pomůcky pro nejrůznější přidružené aplikace, které jsou našim zákazníkům k dispozici prostřednictvím ...

Nabízíme: - zásobníkové ohřívače vody - stacionární ohřívače vody pro solární systémy a tepelná čerpadla - elektrické podlahové vytápění - solární termické a fotovoltaické systémy.

Hlavní činností FANUC Robotics Czech s.r.o. je zejména prodej, technická podpora, servis a školení průmyslových robotů značky FANUC a jejich komponentů. FANUC Robotics Czech s.r.o. nabízí nejvýkonnější a nejspolehlivější průmyslové roboty jako součást automatizace a robotizace a stejně tak integrovaná řešení procesů s roboty pro průmyslovou ...