SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej a servis: - výpočetní techniky - originálních a renovovaných tonerových i inkoustových kazet - kancelářských potřeb a techniky. Výkup prázdných tonerových a inkoustových kazet. Realizace kamerových systémů, správa serverů, komplexní péče o IT, web design, nástroje pro profesionální zpracování informací. Značky: - HP - DELL - ...

Systémová technika LUNOS Výrobní program firmy LUNOS je zaměřen výhradně na problematiku bytového větrání, zejména pak na odvětrání koupelen, toalet a kuchyní bez vnějších oken. Vytváří poprvé funkční koncens mezi cílem úspory energie, stavebními náklady a bytovou hygienou Jako samočinně regulující systém nabízí výrazně ekonomickou ...

Obchodní, technická a servisní činnost v následujících oblastech: - zřizování telekomunikačních zařizení - montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení - servis počítačů PC IBM compatible - dodávky počítačů PC LYNX a Compaq.

Nabízí: -stavebnicové kovové systémy -zařízení supermarketů -figuríny, drátěné výrobky, stojany, regály, sítě, koše. Sídlo: -Oldřichovice, 76361, Oldřichovice 47.

Prodej a servis tiskáren a multifunkcí Xerox. Prodej: - tiskárny barevné, černobílé, B&W - multifunkce - skenery - spotřební materiál zn. OKI, Xerox, Brother - papír, tisková řešení Servis tiskáren Xerox a Tektronix.

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Výroba, dodávky, velkoobchod, maloobchod gastronomická technologie: Chladící zařízení: - chlazené stoly dvou a třísekcové - chlazené stoly s vanou - chlazené vany a desky - saladety - chlazené vitríny výčepní stoly - vybavení barů Zařízení s ohřevem: - stoly výdejní - pojízdné - režony jednostranné i prokládací - ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej meteorologických stanic.

Prodej rychlých diagnostických testů, veterinární techniky, kardiostimulační techniky, výpočetní a kancelářské techniky.

Návrhy, instalace: - automatické zavlažovací systémy. Stavební práce. Výroba: - zahradní nábytek - dětské houpačky - pískoviště - altánky - pergoly.

Vodní sporty: - jachting - potápění. Výroba plastových lodí na divokou vodu.

Zahradnické práce, automatické závlahy, drcení, štěpkování. Zeminy, substráty, borka: - substráty - tříděné a netřídené zeminy - mulčovací kůru ( borka) - rašelina - okrasné kameny - písky.

Výroba: výtahy, výtahů. Společnost Schindler CZ, a.s. působí na českém trhu od ledna roku 1993. Po celou dobu si udržuje přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Své činnosti stále rozvíjí a tím ...

Strojírenská firma strojního zařízení v současné době se specializuje na výrobu: - automatických etiketovacích strojů na samolepicí etikety - objemových plnicích strojů kapalin a gelů - speciálních zařízení pro automatizací obslužných procesů v tomto oboru. Stroje jsou vyráběny pro konkrétní výrobek dle požadavku zákazníka, včetně ...

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Společnost MRU s.r.o. působí na našem trhu jako výhradní zastoupení výrobce špičkových přístrojů pro měření emisí, německé firmy MRU GmbH. Nabízíme přenosné i stacionární analyzátory spalin a další měřící přístroje pro použití v plynárenství a energetice a zajišťujeme jejich záruční i pozáruční servis. MRU s.r.o. je také autorizovanou měřicí ...

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

Firma se specializuje na výrobu lanovodů pro osobní a nákladní vozy, motorky, stavební a zemědělské stroje a další motorová vozidla. Dále vyrábíme a dodáváme lanovody pro nové vozy DAEWOO AVIA.

Prodej, servis, sanitace: - výčepních a nápojových zařízení.