SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Oprava strojů a zařízení i již zaniklých výrobců, zakázková výroba jednoúčelových strojů a zařízení: - tiskové stroje - osvitky - linky - potiskovací stroje - lisy na kartonáž - pomůcky pro sítotisk - nůžky - vakuové lisy - lisy na pěnový polystyren

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Výroba litinových výrobků, městského a parkového mobiliáře a zahradního nábytku.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...

Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů: - zabezpečovací systémy (EZS) - požárních systémy (EPS) - strukturované počítačové sítě (UTP, FTP, STP) - telefonní systémy (PBX) - ozvučovací systémy (OZV) - televizní a satelitní rozvody (STA/SAT) - kamerové systémy (CCTV) - kontroly a oprávnění vstupu (ACS)

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

VK Foto nabízí: - digitální fotoaparáty - příslušenství digitálů - paměťové karty - čtečky a databanky - zrcadlovky kinofilm - objektivy, předsádky - blesky - příslušenství analog - filtry - kompakt kinofilm - brašny - dalekohledy - vodotěsná pouzdra - filmy - stativy - fotobaterie - tiskárny.

Prodej: - totální stanice - teodolity - nivelační přístroje - dálkoměry - stativy - další příslušenství. Zakázková výroba, servis a kalibrace geodetických přístrojů.