SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Konstrukce nových strojů: - produkční stroje - montážní automaty - balící stroje - stroje pro tiskárny - zpracování plastů.

Vývoj a prodej geodetického softwaru. Nabídka geodetických přístrojů, stavebních laserů a komplexního vybavení pro geodety.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Společnost Deimos je přední firma v oborech: jednoúčelové stroje, balící stroje, stroje pro automobilový průmysl, etiketovací a značící stroje, testovací stroje. Naší doménou jsou automatizace výroby, nejmodernější řídící systémy, kamerové systémy a vývoj specializovaného software. Deimos = zakázková konstrukce. Našimi partnery jsou ...

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...

Prodej, servis: - sterilizační a dezinfekční zařízení pro nemocnice, farmaceutický průmysl, výzkumné ústavy a laboratoře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Služby: - pronájem jachet, katamaránů a motorových lodí po celém světě - prodej námořních plachetnic, katamarány, motorové jachty.

Vše pro chlazení a klimatizaci: - klimatizace pro byty, kanceláře i průmyslové prostory - chladiče vody - tepelná čerpadla - chladicí a mrazicí nábytek - chladicí a mrazicí boxy - průmyslové technologie chlazení.

Výroba meteorologických přístrojů

Bezpečnostní servis a obranné technologie. Společnost BSOT s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti komerční bezpečnosti a to nejen na území České republiky. Produkty: - zabezpečovací technika - EZS - zabezpečovací technika - CCTV - zabezpečovací technika - EPS - zabezpečovací technika - ACS - požární technika a vybavení - ...

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.

Dodáváme kovové haly. Využití: - garáže - letištní hangáry - výrobní haly - sportovní areály.

Brousíme nástroje všeho druhu pro řeznictví, restaurace, domácnosti, zahradu, - nože, nůžky, též pily, lékařské a pedikérské nástroje, brusle aj.

Výhradním distributor výrobků FUJIFILM pro Českou republiku. Produkty: -filmy -fotoaparáty -záznomová média -pictrostaty, pictrografy -minilaby -spotřební materiál pro minilaby -foto-kino -profi objektivy a příslušenství pro profesionály i amatéry. -zn. Manfrotto, Sigma, Fuji, Ilford, Seconic, Kodak, ...

Prodej, záruční a pozáruční servis frankovacích a obálkovacích strojů pro hromadné zpracování korespondence.

Prodej a servis pekařských strojů a zařízení. Nabídka průmyslových mlýnků na kávu, mák a suroviny.

Prodej soustružných strojů, modulárních systémů a abrazivních nástrojů.