SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Společnost Actaris je vedoucí společností na světovém trhu multienergetických měření, zaměstnává 8000 pracovníků a má zastoupení ve více jak 30 zemích. Jejím základním cílem ve všech segmentech měření – tj. elektrické energie, plynu, vody a tepla – je tvorba pokrokových řešení na bázi využití vlastních měřidel s vysokou technologickou ...

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Autorizovaný prodejce maziv a olejů ESSO a Mobil. Průmyslová maziva: - bílé oleje, ekologické oleje, formové oleje, hydraulické oleje, kalicí oleje, kluzné plochy, kompresorové oleje, konzervační oleje, motorové oleje, oběhové oleje, obráběcí kapaliny, plastická maziva, pneumatické oleje, převodové oleje, procesní oleje přenos tepla, ...

Prodej CNC strojů včetně polohovacích zařízení a jejich komponent. Konstrukce lineárních vedení, kuličkových šroubů a řízení.

FOMA BOHEMIA spol. s r.o. je výrobcem fotografických materiálů s dlouholetou tradicí.

Prodej a servis ultrazvukových přístrojů, tloušťkoměrů, defektoskopů, kontrolních systémů.

obchodní činnost služby v oblasti autoopravárenství Vazelinové oleje, paliva pro motory různých typů, klínové řemeny, brzdové bloky.

Naše společnost je členem silné rodiny firem KUHN, jež vznikla před více než 30 lety. Původně pouze rakouská rodinná společnost KUHN začala po roce 1990 vytvářet v okolních zemích své dceřiné firmy a vznikl tak silný celek KUHN Gruppe. Tento celek zahrnuje jednak mateřské firmy v Rakousku - KUHN Baumaschinen, prodávající stavební stroje a ...

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Dodávky gastronomického a vážicího zařízení. Prodej, poradenství, projektování, montáž, garanční a pogaranční servis. Nabízíme profesionální myčky nádobí, výrobníky ledu, mikrovlnné trouby, váhy, nerez dřezy a stoly, drtiče odpadků atd. Prodej a servis vybavení pro gastronomické provozy. Nabídka náhradních dílů pro kávovary a kávomlýnky.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...

Stavba, modernizace, servis a rekonstrukce výtahů.

Tuzemská, inženýrsko dodavatelská společnost s desetiletou činností v oboru nabízí: - meření průtoku a množství odpadních vod na kanalizacích a v otevřených korytech.

Výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů. Předmětem naší činnosti jsou i: - výtahové šachty - plošiny pro imobilní a výtahy vhodné do rodinných domů. Všechny naše výrobky odpovídají platným evropským normám.

Prodej náhradních dílů pro kolejová vozidla z produkce ČKD. SKD TRADE, a.s. - výroba náhradních dílů pro: - trolejbusy - lokomotivy - tramvaje.