PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Měření fyzikálních veličin: - stanovení radonu v objektu před kolaudací - stanovení radonu v objektu před prodejem, přestavbou - vyhledání radioaktivních stavebních materiálů v stávajících stavbách.

Prodej a servis zařízení a dílů pro kabelovou konfekci: - střihací a odizolovací stroje - krimpovací lisy - odizolovací zařízení - stripper – crimpery - odvíječe - navíječe - lisovací aplikátory - ultrazvukové svářecí stroje - odvíjecí stroje - ink-jet tiskárny - termo tiskárny a další.

Truhlářské práce na zakázku: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

Společnost KOVO-PRO v Bludově u Šumperka je profesionálem v oblasti kovovýroby. Zaměřuje se převážně na přesné pětiosé a CNC obrábění kovů i nekovových materiálů, frézování, soustružení a 3D měření. Společnost klade důraz na maximální kvalitu výrobků, které procházejí stoprocentní kontrolou. Obrábění strojních součástí poskytujeme především pro ...

Výroba nábytku pro rodinné domy, byty, restaurace, hotely i kanceláře, včetně jeho restaurování a povrchové úpravy dřevostaveb

Služby: - zajištění prostředí a zázemí pro natáčení filmu, reklamního spotu nebo fotografování - pronájem párty stanů, světel, topení, klimatizací, stolů, laviček či dodávek.

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Prodej čerpadel na naftu, výdejních stojanů, kontejnerů, nádrží a příslušenství. Čerpadla přímo dovážíme, nádrže vyrábíme do objemu 24 m3.

Návrh a realizace interiéru pro jednotlivé kanceláře nebo ucelené provozy administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostorů, prodejen apod. Dodávka kancelářského nábytku.

Montáž, demontáž, pronájem, případně technické zabezpečení mobilních konstrukcí: - tribuny - pódia - hlediště - lešení - lavičky - věže - další stavby pro různé akce a události.

Opravy silničních vozidel Zámečnictví, nástrojářství

Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. - odštěpný závod Zkušební ústav lehkého průmyslu v Českých Budějovicích je organizací s téměř čtyřicetiletou tradicí zkoušení a posuzování výrobků lehkého průmyslu. Mezi naše specializace patří zkoušky, rozbory, certifikace a osvědčení hraček a výrobků pro děti, nábytku, zařízení dětských hřišť, ...

Profesionální vysavače: - prodej, e-shop - půjčovna - poradenství - opravy, servis.

Činnost: - vývoj a výroba měřicích modulů pro PC.

Prodej: - plachetnice - katamarany - inboard - outboard - lodní příslušenství - lodní motory - čluny.

Služby, montáž: - okenní folie ochranné, bezpečnostní , okenní zámky ABUS, mřížezabezpečení dveří - bezpečnostní dveře BEDEX, SHERLOCK

MEIBES s.r.o. - výrobce a dodavatel komponentů a systémů pro vytápění. Komponenty a systémy pro topení v rodinných a činžovních domech: - systémy logo pro nezávislé topení a přípravu teplé vody - decentralizované měření spotřeby tepla pro každou bytovou jednotku - zařízení pro regulaci podlahového vytápění - flexibilní hadice-MEIFLEX ...

Kompletními dodávkami dřevoobráběcích nástrojů: - pilové kotouče všech typů, - frézovací hlavy a sestav - HM nože, hoblovací nože - kolíkovací vrtáky, sukovníky, stopkové frézy a další sortiment nástrojů.

Práce autojeřábem AD 28 na podvozku T815, AD 20 a AD 160 na podvozku TATRA 148 Jádrové vrtání železobetonu, zdiva a kamene Železobetonové a ocelové konstrukce Diamantové řezání

E-shop: - foto filtry - fotografické příslušenství, stativy, filtry - sluchátka

Komplexní řešení v oblasti požárního zabezpečení. Prodej, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletních systémů stabilních hasících zařízení (SHZ) - hasící přístroje - vodní clony - hydranty včetně příslušenství a náhradních dílů. Provádění preventivních požárních kontrol - dodržování předpisů o požární ochraně.

Stavební společnost: - stavební výroba - kovovýroba - stavebniny

Velkoobchod - svíčky - dárková keramika a vázy - vánoční a velikonoční dekorace - plastové obaly - umělé květiny - květinářské doplňky

Kovovýroba, zámečnické práce. Sváření hliníku a nerezu, opravy AL disků.

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.