SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej komplexního sortimentu minerálních a syntetických maziv a speciálních produktů, poradenství a konzultace v oblasti mazání pro značky MOBIL, Esso.

Služby: -technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Prodej - měřící a dávkovací zesilovače RINSTRUM - indikátory pro průmyslové vážení - kalibrátory

Renovace - stropní podhledy - dveře PORTAS

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Návrhy a realizace - internetové obchody a stránky

Komplexní služby v oblasti požární ochrany: - požární asistence - zpracování veškeré dokumentace PO - školení zaměstnanců o PO - školení vedoucích zaměstnanců o PO - odborná příprava požárních hlídek.

Servis, opravy a prodej: -počítače, monitory, tiskárny -kopírky -faxy -přestavba PC -návrhy a instalace sítí -prodej standardního materiálů -prodej počítačových doplňků.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Výroba - tašky na míru Výroba - tašky na míru Dodávka - reklamní předměty Písmomalířství - řezaná reklama - informační systémy Dodávka - světelná reklama Potisk - tašky Tisková reklama - velkoplošný tisk Grafické práce - příprava podkladů pro reklamu Webdesign.

Dodávka - solární elektrárny Dodávka - tepelná čerpadla Poskytují - ekonomické poradenství Poskytují - organizační poradenství

Prodej a servis výpočetní techniky.

Klimatizace, tepelná čerpadla, chladicí jednotky, mobilní klimatizační jednotky, odvlhčovače. Dodávka, montáž a servis. Výkon od 2 kW do 2 MW. Sortiment DAIKIN, TOSHIBA, ATISA, LG, TRANE.

Prodej reklamních deskových materiálů pro signmaking a stavebnictví. Nabídka samolepicích fólií, gravírování a řezání laserem.

RICOH Czech Republic je oficiálním distributorem značky RICOH v České republice. Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, pozáruční servis, záruční smlouvy, servisní smlouvy, projekty: - skener, tiskárna, fax, kopírka, digitální duplikátory (priporty), CD zařízení, software.

Velkoobchod.Export, Specializovaný maloobchod. Strojírenství.

Společnost RV Computers s.r.o. se zabývá prodejem a servisem výpočetní techniky a příslušenství. Nabízíme poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pilové pásy WIKUS -svařovací materiály -nástroje na obrábění kovů -montážní nářadí -nářadí -obráběcí nástroje na kov a dřevo -přídavné svařovací materiály -brusivo -měřidla.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní a tisková technika, počítače prodej a servis -počítačové sítě, LAN, WAN, peer-to-peer -notebooky, GSM komunikace -ISDN zařízení, instalace, prodej -internethosting, výroba softwarových aplikací -klimatizace projekce, prodej, instalace, servis. Služby: -bezdrátové připojení k internetu -vedení ...

Velkoprodejna stříkací techniky Výroba, velkoobchod, prodej: -zařízení pro povrchové úpravy.