PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, půjčovna, pronájem: - plastové kanoe

Úklidové služby - úklid domů, kanceláří - mytí oken - pronájem mycích úklidových strojů. Adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - měření a regulace.

E-shop - doplňky pro dům a zahradu - bezdotykové odpadkové koše - bezdotykové dávkovače mýdla - kancelářské židle.

Prodej, export: - textilní a kožedělné stroje

Služby: - návrhy a vizualizace strojních zařízení - zhotovení výrobní dokumentace

Služby - návrh a výroba forem na čokoládu - výroba čokolády. E-shop - formy na čokoládu.

Služby - automobilové fólie - tónování autoskel - montáž kvalitních protislunečních a bezpečnostních okenních folií. Provozovna Ústí nad Orlicí: - adresa: 561 53, Petrovice 25, 561 53 - tel.603 461 774.

Půjčovna, pronájem: - výpočetní a prezentační technika Prodej použitých přístrojů.

Montáž, oprava, servis: - klimatizace

Služby: - konzultace, poradenství a technická podpora v oblasti polygrafických a kartonážních strojů - servis a opravy výsekových strojů.

Výroba, montáž, prodej - poštovní schránky - boxy na letáky - domovní čísla - vchodové přístřešky, stříšky.

Oprava, servis, technické posudky: - kancelářská technika - tiskárny.

Služby - stavební projekce. Dodávka - kancelářské a obchodnící interiéry - vzduchotechnika, klimatizace a topení - obklady, dlažba. Činnost - elektroinstace - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - zámečnická výroba.

Dodávka, prodej - zdravotnická technika - fixační systémy pro léčbu degenerativních a úrazových postižení páteře - biomateriály.

Nabízím tyto služby: - kompletní servis a pravidelnou údržbu laboratorních, metalografických a školních mikroskopů a stereomikroskopů těchto značek; Carl Zeiss, Olympus, Leica, Nikon, Meopta, PZO - prodej náhradních dílů, digitálních kamer, příslušenství a doplňků i ke starším typům mikroskopů - prodej mikroskopů firmy Carl Zeiss a ...

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnost - kontrola hasičských přístrojů a požárních vodovodů - servis hasicích přístrojů, roční kontroly, periodické dílenské kontroly, vstupní kontroly.

KLIMATEK Prodej, montáž - tepelná čerpadla - klimatizace - chlazení - vzduchotechnika.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Opravy a údržba potřeb pro ...

Služby: - komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních interiérů