CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Prodej, oprava, servis: - kopírky, multifunkčních zařízení - tonery, cartridge - papír

Dodáme: - vysoce kvalitní zdvihací plošiny - zaměřením na jednoduchou a rychlou montáž - bezpečná manipulace při provozu - rozmanitost výbavy pro téměř každou oblast použití a optimalizovaná konstrukce. Naše produkty: - FreeAccess - Standard - Falt - Retfalt 1 x složený - Retfalt / Hydfalt 2 x složený - Zvláštní ...

Společnost APPI CZ a.s.autorizovaný dovozce Toshiba pro ČR Firma se zabývá vlastním prodejem a zajišťuje jak záruční tak i pozáruční servis. Seznam produktů: - audiovizuální prezentační technika - velkoplošné projekce - multifunkční kopírovací a tiskové stroje - e-Doc systémy pro správu dokumentů - notebooky a příslušenství - ...

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Prodej, servis: - lesní a zemědělská technika.

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Výhradní dovozce: - elektrické vibromotory, vibrační motory italské firmy Italvibras.

Distribuce: - klimatizační jednotky, tepelná čerpadla zn. SAMSUNG.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - kompresorové chladiče vody - chladící věže - výměníky tepla - tepelná čerpadla - klimatizace.

Návrh, výroba, dodávka: - informační kiosky - samoobslužné platební automaty - terminály.

Výzkum, vývoj, výroba: - solární hybridní systémy a velká bateriová uložiště

Strojírenská společnost, dodávka: - investiční celky, technologické provozní soubory pro oblast energetiky, plynu, ropy, ekologie a infrastruktury.

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Stojanové a nástěnné rozvaděče.

Služby - IT outsourcing, informační systemy - webdesign - mediální služby, marketing - organizaci seminářů, sympozií, workshopů, tiskových konferencí. Pronájem, půjčovna - osobní vozidla, automobily. Projekční činnost - projekce. Kovovýroba: - oplocení, vrata, zábradlí.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Prodej: - vrtulníky - nové i použité Služby: - výcvik pilotů

Dodávka: - fotovoltaické měniče - fotovoltaické přístroje

Služby: - poradenství v oblasti úspor spotřeby energie - monitoring, analýza spotřeby energie.