CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Profesionální fotograf pro stylové i klasické svatební fotografie. Portréty v ateliéru i exteriéru. Produktová fotografie pro reklamní použití. Reportážní a dokumentační fotografie pro firemní i společenské akce. Fotografické služby pro celou ČR.

Půjčovna a prodej obytných přívěsů..

Odstraňování graffiti, sprejů, nátěrů, pastelek a mastnoty ze zdí a fasád. Prevence antigraffiti nátěry.

Prevence proti sprejerům, antigraffiti nátěry a čištění stěn a fasád.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Servis klimatizační a chladící techniky na kolejových vozidlech - záruční i pozáruční servis.

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720

Autopůjčovna, půjčovna, pronájem: - dodávky - mikrobusy

Dodávka, prodej: - laboratorní přístroje - detektory.

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Výroba, projekce: - ocelové konstrukce. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Vybavení interiérů realizujeme od návrhu architekta až po dokončení. Zařizujeme na klíč například: - interiéry hotelů - restaurací - penzionů - obchodů - rodinných vil.

Profesionální gastronomická zařízení - prodej, servis, projekty gastronomických provozů. Společnost APlus Gastronom s. r.o. nabízí kompletní vybavení: - gastronomických provozů - odborné poradenství - projektování - montáž dodaných zařízení.

Akreditovaná laboratoř - kalibrace vlhkosti a teploty, generální opravy klimatizačních a teplotních komor.

Prodej: - motorové čluny - lodě - lodní motory - příslušenství k lodím.

Montáž, revize, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové a docházkové systémy - kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - televizní a satelitní rozvody

Výroba, prodej, servis - vřetenové sekačky - zahradní technika.

Činnost: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Prodej, e-shop - kancelářské židle - židle k psacímu stolu - psací stoly - výškově nastavitelné stoly - LED lampy.

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Výroba, prodej - plastová okna a dveře. Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - garážová vrata. STAKOSOLAR - Týn nad Vltavou - korespondenční adresa a výrobní závod: Vojnova 281, 375 01 Týn nad Vltavou - tel. 606 658 313, 724 168 016 - e-mail: info@gvokna.cz STAKOSOLAR - Strakonice: - adresa: Palackého náměstí 102, 386 01 ...

Stavební činnost: - revitalizací bytových domů - rekonstrukce Kovovýroba: - ocelová zábradlí - schodiště - brány, ploty

Vývoj, výroba, dodávka: - zabezpečení objektů - bezpečnostní, řídící systémy.

Dodávka, montáž: - kamerové, přístupové systémy.