CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - stavební stroje UDS, UNC, UNK, DH - bourací kladiva a kleště INDECO - náhradní díly Zastoupení CSM, INDECO, FIORI. Opravy, servis: - motory ZETOR - hydraulické válce - čerpadla SPV, SMF.

Elektroinstalační práce - silnoproudá i slaboproudá elektroinstalace - měření a regulace v rámci řídících systém - Rekonstrukce stávajících elektrických rozvodů v bytech, panelových, nebo rodinných domech - montáž solárních kolektorů.

Montáž: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění, topení - klimatizace

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Dodávka: - spotřební materiál pro přímý termo a termo transferový tisk - samolepicí etikety - termo-transferové pásky - tiskové hlavy

Nabídka kancelářské techniky.

Dodávky technologických celků na výrobu betonových tvárnic.

Bezpečnostní služby. Projekce, instalace, revize a servis: - elektrická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - instalace a technické zajištění provozu pultů centrální ochrany (PCO) - vstupní, obchůzkové a docházkové systémy (ACCESS) - kamerové a sledovací systémy (CCTV) - společné televizní antény ...

Prodej, servis: - brusivo - řezné, diamantové, brusné nástroje - papíry - plátna - výseky - kotouče - nářadí ruční - nářadí elektrické, vzduchové, montážní vrtáky - drátěné kartáče.

Projektování, vývoj, výroba, prodej, montáž, servis: Systémy hromadného dálkového ovládání: - vysílače HDO do úrovně vn i vvn /10 kV, 22 kV, 35 kV, 110 kV - statické měniče kmitočtu - řídící systémy vysílačů Vibrační a třídicí technika: - třídicí linky - bubnové magnetické separátory - separátory neželezných kovů - vibrační ...

Činnost: - renovace střech - pokrývačské práce

Maloobchod s dovozem zdarma po celé ČR do druhého dne. V Praze dovoz v den objednávky (přijaté do 12:30). Spotřební materiál pro kancelářskou techniku. Tonery, tonerové kazety-originální, kopie, alternativní pro: - laserové tiskárny, kopírky, faxy.

Společnost DELL Computer Corporation je dnes celosvětově jedním z nejžádanějších dodavatelů počítačových systémů a předním poskytovatelem produktů a služeb, které zákazníci po celém světě využívají k budování ICT infrastruktury a Internetu.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, požární prevence, bezpečnosti práce a revizí požárně bezpečnostních zařízení.

Vývoj, výroba: - přístroje komplexní nedestruktivní kontroly kvality povlaků a kovů - měřící přístroje

Hach - Váš odborný partner pro laboratorní i online analýzu vody a optimalizaci ČOV.

Služby: - unikátní tiskové řešení, které umožňuje efektivní správu tiskových služeb

Montáž, servis, prodej: - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla (vzduch/voda).

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

Vývoj, prodej: - pokladní systémy - řešení EET.

Zámečnická pohotovost PAKLÍČ pro celou ČR! Jsme pohotovostní zámečnická firma, s nepřetržitým provozem. Těžiště naší činnosti spočívá v: - nouzovém otevírání zámků a dveří - zabezpečení objektů - opravách zámků, dveří a zárubní po násilném vniknutí. Náš tým tvoří profesionálové ve svém oboru. Pokud tedy hledáte prvotřídní služby od ...

PROBRUS PRAHA - distribuce brusiva - ( brusivo ) kompletní sortiment brusných nástrojů, - velkosklad, velkoobchod, maloobchod - prodejna v Praze - regionální zástupce (Plzeň, Č.Budějovice a okolí)

Prodej, půjčovna - jachty, lodě. Služby - zazimování i jarní servis lodí - poradenství při pořizování lodí - zajištění kompletní plavby po moři.

Činnost: - oficiální distributor a prodejce - identifikační náramky VIP Band - náramky pro pacienty - náramky s čárovým kódem - náramky - pásky, handstrip, wristband - označení a identifikace osob - kontrola vstupu - identifikace pacienta v nemocnicích.