CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, kovovýroba: - reklamní stojany - ocelové a hliníkové konstrukce

Firma SEPLYKO spol. s r.o. vznikla v roce 1992 jako servisní partner pro výrobce plynových kotlů ORK a ORTAS. Rozšiřováním činností a vyškolením dalších zaměstnanců nyní zajišťujeme servis více než deseti výrobcům kotlů a výrobcům dalších komponentů v topenářské a plynařské oblasti. .

Dodávka, prodej - přístrojová a laserová technika - mikroskopy - lasery - spektrometry - optika.

Prodej, půjčovna: - skládací plavidla - skládací expediční plachetnice

Stabilní hasicí zařízení (SHZ, sprinklery) - projektování, realizace a servis. Bohaté zkušenosti z oblasti dodávek SHZ zařízení do výroby, skladů, obchodních center, hypermarketů, administrativních budov apod. Firma je nositelem certifikátu ISO 9001.

Automatizace průmyslové výroby - projekční zpracování studií, 3D modelování, simulace - výroba navržených zařízení, instalace a zprovoznění dodávek - aplikace jednoúčelových a speciálních strojů do výrobních linek - údržba zařízení.

Internetový obchod, e-shop: - papírové, termo pokladní kotoučky - tiskárny účtenek.

Činnost: - služby v oboru průmyslové automatizace (PLC).

Dodávka, projekce, realizace - vzduchotechnika, klimatizace - chlazení, chladící zařízení - tepelná čerpadla.

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.

Export, distribuce, dodávka - diesel motory a generátory - lodní náhradní díly.

Výroba, distribuce: - výtahové komponenty - výtahové díly.

Služby: - povrchová údržba fotovoltaických panelů - ruční čištění povrchu solárních panelů -shrnování sněhu - sekání trávy Velkoobchod, maloobchod: - solární panely - komponenty pro fotovoltaiku

Distribuce: - oleje, maziva - provozní kapaliny - aditiva.

Služby - zabezpečovací elektronické systémy - satelity, satelitní přijímače - kamerové systémy - PC servis, opravy a servis počítačů.

Půjčovna lodí a plavidel - lodě a čluny k zapůjčení. Provozovna - ulice Vltavanů, Praha Modřany vedle restaurace na vodě-Port62

E-shop, oprava, servis: - stomatologické nástroje, přístroje, soupravy - laboratorní přístroje

Obalové materiály, balící stroje a linky včetně strojů etiketovacích nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály: - balící fólie teplem smrštitelné - PP misky včetně bariérových - PPS podložní misky - PP sáčky-čiré, perforované, s možností potisku - klipovací pásky, samolepící pásky, TWIST ...

Strojírenská výroba: - kovoobráběčské práce - svařování - dělení materiálu - obrábění na CNC strojích - lakování. Spedice: - spediční služby - logistika.

Výroba zdravotnických prostředků a vybavení v nouzi - zdravotnické přístroje a nástroje - lékařské tašky a nosiče.

Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Naše společnost pracuje na trhu nehtové kosmetiky a nehtové modeláže, v oblasti beauty průmyslu od roku 2003.

E-shop: - komplexní vybavení mateřských, základních, středních a vysokých škol - hračky - nádobí - městský mobiliář - kancelářské potřeby - drogerie

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, PO a BOZP - revize hasicích přístrojů - školení v oblasti BOZP, PO - elektrorevize, revize hromosvodů.