CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba: - vlasová vlákna a prameny - vlasové vzorníky pro kadeřníky, vizážisty a prodejny.

Prodej řídicí a automatizační techniky pro průmyslovou výrobu

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Skartovací stroje HSM Počítače a příslušenství Instalace, servis, poradenství Spotřební materiál

Výroba spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů, IT produktů a klimatizačních jednotek. Výroba a prodej: - spotřební elektronika (LCD/LED/plazmové TV, televizory s 3D technologií LG CINEMA 3D, domácí kina, Blu-ray přehrávače, audio/video) - mobilní komunikace (chytré telefony z rodiny Optimus – Optimus Black, Optimus 2X, ...

Prodej a servis: - frekvenční měniče značky TAIAN, TECO, INVT - skalární vektorové s integrovaným PLC od 02 kW do 375 kW. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis na všechny dodávané výrobky. Zástupce společnosti TECO Electric & Machinery Co., Ltd.

Firma TONERA spol. s r.o. byla založena v únoru 1992. Specializujeme se na prodej a renovaci tonerů. Vlastníme také e-shop. Dodávky spotřebního materiálu pro: - počítačové tiskárny - faxy - kopírovací stroje všech značek i těch nejneobvyklejších typů. - tonery - inkoustové náplně - cartridge - plnicí soupravy - litráž ...

Naše firma LAKOVNA - Jaroslav Vodrážka se zabývá stříkáním tekutými barvami, odmašťováním, tmelením a broušením. V lakovně Vám poskytneme kompletní profesionální lakýrnické práce, od lakování samotných dílů až po lakování celého vozu. Služby, které nabízíme: - lakování jednotlivých dílů a celých vozů, drobné věci max 1x1metr - leštění a ...

Jsme obchodně-technickým zastoupením skupiny Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG, významného výrobce ložisek značeka dílů INA a FAG pro automobilový průmysl značky LuK. Výroba ložisek je zajišťována v síti výrobních závodů. Zabýváme se prodejem ložisek a kovových dílů.

Prodej obranných prostředků a vybavení pro bezpečnostní a policejní sektor. Výrobky zaměřené na obranu a sebeobranu. Tradice od roku 1991, certifikace ISO 9001. Hlavní sortiment: - teleskopické, klasické přímé obušky s řadou příslušenství a pouzdra - obranné spreje s LED světlem (sprejové svítilny) - pepřové, proudové dekontaminační ...

Zakázková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytek na míru, výroba a montáž kuchyní, postelí, skříní, schodiště. Truhlářské práce, zakázková truhlářská výroba. Truhlářství, výroba nábytku na míru, montáž kuchyně, kuchyňské linky. Poradíme vám, jak účelně využít prostor, který máte k dispozici a zaměření a vytvoření grafického ...

Kompletní dodávky vzduchotechniky a klimatizace Prodej měřicích přístrojů Prodej osobních ochranných pomůcek Klimatizace, vzduchotechnika: - klimatizace komfortních a technologických prostor - větrání a odsávání - filtrace - filtrace plynných škodlivin - sorpční filtry s aktivním uhlím - aktivní uhlí pro záchyt plynných škodlivin - ...

Naše společnost nabízí frekvenční generátor Super Ravo Zapper, Plazmový generárot, Ramaloop a další přístroje pro alternativní medicínu. Jedná se o techniku, která není v současné době oficiálně uznána za zdravotnické přístroje.

Prodej: - filmová technika - filmová světla - filmové sety

Prodej, výkup i výroba všech druhů palet. Firma obchoduje s paletami: - Euro palety - standardní - atypické - plastové.

Výroba a prodej: - syřidla - sýrařské plachty - pomocné látky - produkty pro domácí přípravu mléčných produktů - průmyslové mixery, cuttery a termizéry - kompletní strojní výbava pro výrobu, zpracování a balení másla.

Výroba : - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - předsíně

Prodejna nábytku - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - bytové doplňky - skříně - postele - ložnice.

Výroba a prodej: - chromatografické detektory - HPLC systémy - nástroje pro analýzu aminokyselin

Prodej: - regulátory teploty - topná tělesa - rychlospojky - zpětné uzávěry - termočlánky

Zajišťujeme servis obráběcích strojů, generální opravy, výměnu a opravu CNC vřetene. Prodáváme použité CNC stroje ve špičkové kvalitě. Naším zákazníkům nabízíme i dodávku obráběcích strojů na klíč.

Verder nabízí řešení výrobní technologie v oblastech: - čerpadla a čerpací zařízení - čerpací systémy - příslušenství čerpacích zařízení - servis produktů - aplikační znalosti a poradenství Vytváříme dlouhodobé partnerské vztahy na základě vzájemné důvěry a respektu nejen s našimi zákazníky, ale i s dodavateli.

Služby: - kování a kované výrobky - hutní materiál

Nejlevnejší pujčovna elektrocetral, agregatů a záložních zdrojů. Pujčovna záložních zdrojů a venkovních rozvaděčů. Rychle, levně a hlavně spolevlivě.