CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, internetový obchod, eshop: -pracovní oděvy, obuv HEROCK -zástavby a vestavby do vozidel -dílenský nábytek -ponky a pracovní stoly -plastové a kovové palety, regály -hliníkové žebříky, plošiny a lešení.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - plastové sáčky, pytle, tašky, fólie - úklidové pomůcky, prostředky - papírový program (papírové ručníky, kapesníčky, toaletní papír). Výroba: - plastové pytle, sáčky.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - EET poklady - pokladní hardware - kotoučky

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Činnost: - oprava, servis počítače, výpočetní technika - vývoj software - záchrana dat z různě poškozených disků a datových médií

MCM company, s.r.o. se zabývá pracováním plechů - řezání plasmou - ohýbání plechů. Provozovna Příkopy 1228/39 594 01 Velké Meziříčí

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Služby BOZP a PO - činnost v oblasti požární ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zařízení - vedení dokumentace, kontroly objektů - revize a zkoušky tlakových a plynových zařízení - školení a odborná přípravu osob.

Maloobchod, prodej, půjčovna, servis: - vodácké vybavení - kajaky, kánoe, rafty - běžky.

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba, prodej: - zimní zahrady do bytu - hybridní pohon k elektrovozíkům pro seniory - zásobník na kapsle pro všechny typy kávovarů - krmítko pro ptáky.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Činnost: - interní audity technické dokumentace zdravotnických prostředků.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Stavební práce: - odstraňování staveb - změny staveb - výkopové práce - kanalizace - pokládka kabeláže - výroba, montáž, rekonstrukce - výtahové věže, výtahy, zábradlí, strojovny - výškové práce - malířské a natěračské práce. Reklamní a mediální činnost: - indoor i outdoor reklama - televize, rozhlas - tiskové služby.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Nákup, prodej: - polygrafické stroje - tiskařské stroje - řezačky - knihtiskové stoje.

Služby: - rezervace letenek - poradenská činnost v oblasti letecké dopravy.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - montáž tepelných čerpadel, solárních systémů.

Služby: - tvorba www stránek - správa sítě - servis pc - instalace operačního systému - administerace a instalace serverových a desktopových systémů.

Kominictví: - revize komínů - čištění komínů - opravy a vložkování komínů - návrhy a realizace nových komínových systémů. Protipožární ochrana: - servis a revize hasicích přístrojů - revize protipožárních dveří - revize protipožárních klapek - revize protipožárních ucpávek.