CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej, půjčovna, e-shop - fotoaparáty - fotografické přístroje - polaroidové vybavení. Pořádáme výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Půjčovna, pronájem: - nafukovací gumové čluny s motorem nebo elektromotorem

Služby: - GPS sledování, monitoring vozidel.

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

Služby - GPS satelitní sledování vozidel - online GPS monitoring po celé Evropě - přehledy o provozu (kniha jízd) - kontrola spotřeby - identifikace řidiče - import dat. Kanceláře Praha - Jílovská Jílovská 1167/71a 142 00 Praha 4 - Braník

Průmyslové a logistické služby - čištění roboty a laserem – pomocí suchého ledu - čištění výrobních zařízení - čištění potrubí přivádějící a odvádějící vzduch - čištění průmyslových forem - obalový management (KLT) a externí skladování - údržba a preventivný prohlídky jednotlivých strojů - chladící technologie.

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace, chodníky - pozemní stavby - demolice. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje: - traktorbagr, smykový kolový nakladač, otočné kolové rýpadlo, Tatra 815.

Prodej, distribuce, servis a zabezpečovací zařízení proti vloupání - pevné a digitální telefonní linky - kamerové systémy a záznamová zařízení - dveřní komunikátory včetně automatického otevírání - docházkové, přístupové a vyvolávací systémy. Prodej a distribuce - drogistické zboží - hygienické potřeby - čistící ...

Společnost dodává vybavení laboratoří pro mikrobiologii, imunologii a molekulární biologii.

Obchodní zastoupení italských výrobců: - Bimac, Curioni, G.Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler

Fima MOTERS.CZ s.r.o. zajišťuje maloobchodní prodej především v oblasti tlakové vzduchotechniky: - kompresory - sušení - filtrace - odvod a zpracování kondenzátu - pneumatické nářadí. Dále provádíme montáže záručního a pozáručního servisu těchto výrobků a zařízení: - šroubové a pístové kompresory - rozvody stlačeného vzduchu - ...

Prodej, oprava, servis: - zdravotní technika - přístroje pro kosmetické salony - rehabilitační přístroje

Společnost P&S a.s. byla založena v roce 1994, přišli do ní zkušení odborníci, kteří mají mnohaleté zkušeností s vodohospodářskými konstrukcemi. Hlavními směry, kterými se společnost nyní zabývá je výroba a dodávky vodních turbín, zařízení na vybavení vodních elektráren, všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren, veškerých ...

Pronájem autobusů, dopravní a stavební techniky.

Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Komplexní dodávky výpočetní a kancelářské techniky: -tuzemský i zahraniční software -dodávky šijeme přesně na míru podle požadavků klienta -servis (v případě záruční opravy samozřejmě zdarma) -rozšiřování hardware a software -poradenství -dodávky spotřebního materiálu.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

Dovoz, prodej: -zemědělská technika -lesní technika -komunální mechanizace

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.