CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Vanep s.r.o. - Brusírna válců, Domažlice : - broušení klikových hřídelí - výroba vložek válců - výroba pístů dle vzoru - výroba litých ložisek.

VANEP s.r.o., Praha : - prodej náhradních dílů na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatních značek. Opravy, autoopravy a prodej: - náhradní díly na vozidla MULTICAR. Autoopravna, prodejna, autodílna. Oprava - ojnice. Broušení: - klikové hřídele, hlavy, bloky, atd. - do všech typů motorů.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Servis počítačů a mobilních telefonů značky Apple. Hardwarové i softwarové opravy, záchrana politých zařízení Apple.

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Prodej: - hutní materiál: - I, U, L profily - armovací sítě a dráty - jackly - plechy - plochá ocel - kruhová ocel - pletiva. Zámečnické práce.

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Kovoobrábění - dělením materiálu, CNC frézováním, soustružením - programováním v CAD-CAM, HEIDENHAIN, SINUMERIK - dále pak svařováním konstrukcí - dělení materiálů NC

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, techmologických zařízení, opláštění a zateplení budov, ocelové zásovbníky. Dodavatelská a montážní činnost při realizaci staveb technologických zařízení pro průmysl stavebních hmot.

Zabýváme se konstrukcí a výrobou dopravníků.

Výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - obývací stěny - kanceláře

Prodáváme a servisujeme zahradní techniku všeho druhu, rotační a bubnové sekačky, zahradní traktory, ridery, mulčovače, pily a křovinořezy

Specialista na lepení s produkty 3M - eshop, kamenná prodejna. Produkty - ochranné pomůcky, brusivo, samolepicí suché zipy, lepicí a izolační pásky, lepidla, autokosmetika, ochranné fólie, suché zipy, tmely a lepidla, produkty 3M. Nabízíme také zakázkovou výrobu výseků z lepicích pásek a suchých zipů.

Swissparts, s.r.o. distribuce a prodej IT náhradních dílů do notebooků, tiskáren, plotterů, serverů. Komponenty, díly, příslušenství, spotřební materiál do zařízení: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...

Prodej, pronájem, servis: - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, multifunkční zařízení.

Služby: - kajakářská škola Půjčovna: - lodě - vodácké vybavení E-shop: - vodácké vybavení

Distribuce a prodej obalových materiálů - kartonových krabic klopových a výsekových - krabice, kartonové proložky, obálky - balící papíry - plastové sáčky, fólie a obaly. Provozovna a výdejní místo: Komplexmat s.r.o. Květnová 1941 250 01 Brandýs nad Labem

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Prodej, servis potravinářských strojů - vakuové baličky - řezačky masa - výrobníky ledu.