CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodávka vysoce odolných průmyslových čerpadel německé značky Düchting Pumpen - čerpadla na náhradní díly.

Dodávka a realizace - automatické parkovací systémy.

Služby - projektování staveb, vytápění, větrání, kanalizace - průkazy energetické náročnosti - energetické audity a posudky - dotační poradenství.

Vývoj, výroba: - výrobní linky pro výrobu kompozitních lahví.

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky Oprava, servis, montáž: - klimatizace

Prodej, e-shop, montáž - tepelná čerpadla - větrací jednotky.

Konstrukce, výroba a prodej kontrolních, upínacích, svařovacích, montážních přípravků a kalibrů - svařovací technologie - materiály pro svařování - stavebnicové upínací přípravky.

Prodej, servis a distribuce stříkacích zařízení

Prodej, montáž: - kancelářský nábytek Služby: - účetní a ekonomické poradenství tel.: 724 771 003

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - kancelářský nábytek - kancelářská technika - papír, tabule, nástěnky - drogerie Sídlo: Branická 213/53, Praha

Výroba a dodávka - kolová, pásová a obojživelná vozidla - bojové systémy - výzbroje a munice.

Dodávka, prodej, servis - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - přístroje a nástroje pro endoskopii, chirurgii, gynekologii.

Dodávka, prodej, servis - suroviny a strojní zařízení pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu - směsi na cukrářskou výrobu - směsi na pečivo - náplně - droždí.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

Servis, opravy a instalace - počítače - tiskárny - antény a satelity - domácí audio a video. Výuka a kurzy na PC.

Výkup a prodej tvářecích strojů - vysekávací a děrovací lisy - lasery - ohraňovací lisy.

Dodávka kalibračních nástrojů - kurzy metrologie.

Prodej: - smykem řízených nakladačů Golem - čelní nakladače - použité stroje

Velkoobchod obalové materiály pro domácnost. Infračervené topní panely SUNDIRECT - výhradní zastoupení pro Českou republiku. Itálie, Slovensko.

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.