CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Od roku 1869 vyrábíme teploměry. Od počátku tohoto století pak tlakoměry a regulační přístroje. Již 30 let vyrábíme měřící, regulační a kontrolní přístroje k ochraně životního prostředí.V západní Evropě jsme již řadu let aktivní v oblasti ochrany spodních vod a analýzy spalin. Pro bezpečné uskladňování kapalin ohrožujících spodní vodu dodáváme: ...

Činnost firmy spočívá v provádění kompletních dodávek klimatizace, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel včetně montážních prací, údržby a servisu.

Prodej: - CD a DVD média - flash paměti - foto a video - GPS produkty - grafické karty - herní konzole - herní ovladače - chladiče

Dodávka: - celé provozy na klíč pro semenářství a školkařství

Servis - výpočetní technika Výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě Školení - práce na počítači

Dodáváme stravovací zařízení do provozoven. Montáž a servis kuchyňského vybavení. Projektová dokumentace a poradenství gastronomické technologie provozu. Naší gastronomickou technologii najdete v: - restauracích a jídelnách - ústavech, školách a domovech důchodců - nemocnicích, věznicích - hotelech, kavárnách a barech. Vypracujeme ...

Skupina EP INDUSTRIES se řadí mezi nejvýznamnější průmyslové společnosti, působí v oblastech - energetické strojírenství - dopravní infrastruktura - automobilový průmysl - odpadové hospodářství.

Prodej, oprava, servis: - přídavná zařízení vysokozdvižných vozíků

Prodej: - ortopedické pomůcky - rehabilitační a kompenzační pomůcky - epitézy - kompresivní návleky pro popálené, lymfedémy a po liposukcích - pomůcky pro následnou péči ( chodítka, nástavce na WC**, vozíčky ).

Činnost: - balení, kompletace, etiketování výrobků - zpracování účetnictví Dodávka: - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál.

Prodej, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Půjčovna: - nářadí - bourací kladiva - brusky - zahrdní technika - vysavače. Práce: - jádrové vrtání - broušení betonu - řezání betonu, asfaltu.

Konzultační a auditní činnost, správa dokumentů a datových souborů. Dovoz - biometrický nebo také viditelný digitální podpis - bezpečné elektronické podepisování.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu - vsakovací systémy - čističky odpadních vod pro rodinné domy.

Dodávka, servis: - koření, aditiva a přidavné látky pro masný průmysl - potravinářské stroje pro masný průmysl.

Služby: -bezpečnostní -detektivní -úklidové -facility management -kontroling zaměstnanců -požární ochrana

Prodej - pokladny a pokladní systémy - parkovací systémy.

Výroba: - luxusní papírové tašky - papírové obaly a krabičky.

Správa počítačové sítě - návrh a implementace počítačových sítí - vzdálená správa počítačových sítí - vývoj drobných aplikací a tvorba webových stránek - prodej hardwaru, softwaru a kancelářské techniky.

Distribuce, prodej: -zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska -speciální roztoky