CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - spotřební materiál pro kancelářskou techniku

Výstavba, provoz: - biostanice - fotovoltaické elektrárny

Výroba, montáž: - světlíky Činnost, práce: - opláštění budov - zámečnické práce - ocelové konstrukce Provozovna: Březí 128 - Praha východ

Podlahové krabice - nerezová elektro krabice umožňují schovat elektrické, datové nebo televizní rozvody.

Maloobchod, prodej, e-shop: -kancelářská technika -tiskárny -kopírky -tonery, válce

Práce: -čištění kanalizace -monitoring kanalizace

Výroba, montáž: -hliníkové a ocelové konstrukce Práce: -rekonstrukce objektů Služby: -projektová a inženýrská činnost

Výroba, dodávka - policové regály - regály do skladů a kanceláří - kovový nábytek, skříně.

Prodej, pronájem, instalace, servis - tiskárny, kopírky - výpočetní technika.

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Návrh a výroba jednoúčelových strojů - automatické a poloautomatické montážní a výrobní linky - automatizační technika.

SILECON je dodavatel sortimentu: Mobilní obytné, sanitární a skladové kontejnery a sestavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Poradenská činnost související s výstavbou a provozem BPS

Prodej: - ložiska, těsnění, rychlospojky a rozvody, hadice, nástroje a nářadí, - materiál pro lepení a spojování Loctite, lineární vedení Seeger a průmyslová hygienu Tork.

Zpracování - biomasa Servis a výstavba bioplynových stanic Projektování a realizace technologií pro BPS Prodej - zemědělská technika - tatra traktory - nákladní vozy tatra Servis - zemědělská technika - nákladní vozy TATRA

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Rekuperace na klíč Rekuperace tepla, nejen pro ekologické a úsporné bydlení, ale také pro pasivní domy. - rekuperační jednotky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej nádrží na vodu a plastových jímek.

Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.