CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Výroba - mechanické a elektronické měřící zařízení pro železnici

Společnost se specializuje na vývoj a výrobu manipulační, vážící a transportní techniky. Jde o českou společnost s jistotou kvality a precizního provedení. Samozřejmostí je servisní údržba a optimalizace stavu zařízení. Pružný a individuální přístup, vývoj zařízení podle potřeb klientů. Více než 50 let zkušeností v oboru.

Specializovaná kamenná prodejna s kompletním sortimentem vysoce kvalitních diamantových nástrojů, strojů a příslušenství německé značky GŐLZ. Nabízíme diamantové jádrové vrtací korunky, diamantové řezné, brusné kotouče a diamantová lana.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Prodej, e-shop: - obalový materiál - nápojové kelímky - jednorázové nádobí - papírové obaly - plastové sáčky, pytle

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Dodávka - vysokootáčkové HSC obráběcí elektrovřeteny

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -nehtová kosmetika -nástroje a pomůcky pro manikůru a pedikůru

Velkoobchod, prodej: - úklidová a čistící technika - tlakové mycí stroje horkovodní a studenovodní průmyslové vysavače na mokré a suché nečistoty - extrakční čističe koberců a čalounění - jednokotoučové mycí stroje a podlahové automaty - soupravy na mytí oken, rozmýváky. .

Jsme největší specializovaná půjčovna dodávek a mikrobusů v Praze, Českých Budějovicích. Půjčit nebo pronajmout dodávku si můžete od 450, - Kč v místech v Praze, ČB. Po dohodě však kdekoliv v ČR. Otevřeno máme každý den v týdnu včetně svátků. Přijímáme platební karty. Nabízíme zapůjčení dodávek a mikrobusů i s řidičem. Poskytujeme dodávky a ...

Míchání autolaků PPG, plnění sprejů, konzultace. Prodej: - autolakýrnické materiály - pomůcky - nářadí..

Prodej, oprava, servis, repase turbodmýchadel včetně náhradních dílů.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Nabízíme mikro a nanostruktury pro optiku.

Adr-dental s.r.o nabízí prodej montáž, záruční a pozáruční servis: - dentální technika - zubní spoupravy - příslušenství. Produkty: - Bien Air mikromotory - Bien Air turbínky - Dentální rentgeny - Intraorální, panoramatické rentgeny, radioviziografie ... - Intraorální kamery - KaVo násadce - KaVo kolénkové a rovné násadce - ...

PALUX je již více než 50 let jedním z nejdůležitějších výrobců špičkového kuchyňského zařízení pro všechny oblasti veřejného stravování. Díky našim letitým zkušenostem jako výrobce a dodavatele kompletních kuchyní víme, že profesionální kuchyně je vždy investice vyžadující důkladnou úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspěch i z dlouhodobého ...

Střih a ohyb plechů do délky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilů a klempířských prvků, velkoplošné frézování, práškové lakování, kovovýroba.

Prodej a servis výpočetní techniky a další elektroniky.

Dodávky: - malé a střední pilařské technologie, úhlové, překlopné, kmenové, kotoučové, pásové pily. brusky pil.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovováním ocelových dílů a jiných legovaných ocelí či komponentů (litiny, atd.) Úprava nekovových materiálů: - měď - mosaz - hliník. Pokovení, leštění pružinového a planžetového materiálu..