CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Prodej a odborný servis: - elektronické pokladny - počítačové obchodní systémy - váhy - nářezové stroje - kávovary - kávomlýnky - etikety - obalový materiál.

Prodej a servis zdravotnické terapeutické techniky. Periodické technické kontroly, kalibrace přístrojů a příslušenství. Specializace na terapeutickou techniku výrobce Enraf-Nonius.

Prodej zkušební a měřicí techniky pro nedestruktivní kontrolu materiálu.

Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Vyroba a prodej: - kontejnery na nákladní automobily.

Výhradní zastoupení firem: - GLEIT-µ - speciální maziva, - ELASKON - maziva na lana a separační oleje, - UNIL - automobilové a průmyslové oleje a maziva (motorové, převodové, hydraulické, turbinové, kompresorové, ložiskové, plastická). Poradenská činnost.

Firma ERPOS s.r.o. se zabývá dodávkami pokladních počítačových systémů POS pro prodejny, maloobchody i velkoobchody, včetně rozlehlých sítí propojených pomocí telefonních linek. Zajišťujeme instalace, školení i servis. Dále dodáváme systémy do restaurací, hotelů, prodejen rychlého občerstvení, fitness klubů a podobně.

Chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla - montáž, servis, opravy a údržby.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Vyrábíme lasery pro průmysl a medicínu. Lasery a laserové systémy pro značení, gravírování, řezání, sváření a prům. aplikace. Zakázkový laserový popis a gravírování. Lékařské a kosmetické biostimulační a výkonové lasery, bio a polymerizační lampy.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

TECTRA A.S. působí na českém trhu od roku 1990. Nabízíme řešení úloh v oblasti: - měření - kalibrace - diagnostiky ve spolupráci se světovými výrobci. Poskytujeme technickou podporu, záruční i pozáruční servis a kalibrační služby. Nabízíme pomoc a konzultace při řešení úloh měření.

Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Distribuce techniky z oboru klinická diagnostika, molekulární biologie a genetika.

Dodavatel širokého spektra reagencií a spotřebního materiálu s využitím v mnoha laboratořích zabývajících se základním výzkumem, molekulární diagnostikou, forenzními vědami, či analytikou.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet

Prodej, servis a opravy mechanických a digitálních vah..