CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost dodavá: - automobilové a letecké pohonné hmoty - automobilové, průmyslové a letecké oleje a maziva - speciální kapaliny. Dále je provozovatelem sítě čerpacích stanic. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako oxidující: - extrémně hořlavé - vysoce hořlavé - vysoce toxické - ...

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Čerpací technika. Nabízíme tyto realizace: - tlakové kanalizace - domácí vodárny - AT stanice - čerpadla na čistou vodu a kalová.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Internetový prodej zdravotních a kancelářských židlí SpinaliS.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Montáže zabezpečovacích, požárních a kamerových systémů.

Velkoobchodní prodej tonerů do tiskáren, inkoustů a pásek do tiskáren.

Firma DIAP dodává široký sortiment diamantových a CBN nástrojů: - diamantové rolny - diamantové orovnávače - vícezrné orovnávače - diamantové brusné kotouče - diamantové nože - galvanické nástroje - diamantové pasty - vnikací tělíska - korundové brusné kotouče. Provádíme servis a opravy nástrojů.

Dodávka: - obráběcí stroje a jejich příslušenství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Poradenství v oboru technologických montáží.

Luxusní kancelářské doplňky: - děrovačky - sešívačky - otevírače na dopisy společnosti El Casco - psací pera Aurora a Diplomat - kožené zboží a módní doplňky od Filippi Peletterie a Underwood - pořadače na písemnosti Leuchtturm - ručně zpracované kožené diáře a fotoalba německé značky Treuleben & Bischof.

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Nákup, prodej a servis lesní a dřevařské techniky. Nabízíme i školení ke strojům.

Rychlé a spolehlivé otevírání zámků, aut, bytů a trezorů. Výměna vložek a zámků, montáž kování, opravy dveří. Zámečnická pohotovost nonstop Praha a okolí. Kompletní zámečnické práce, zabezpečení a jiné dle telefonické dohody.

Kovoobráběcí a tvářecí stroje: - nákup, výkup, prodej - přeprava a stěhování nových i použitých - servis, montáž a demontáž - likvidace a odvoz ze zrušených provozů - zajištění nákupu nového stroje dle dodaných technických požadavků. Dále zhotovujeme znalecké posudky v oboru strojírenství a autodopravy.

Prodej technologií, zařízení a vybavení pro autoservisy a pneuservisy. - technologická sada na opravy poškozených autoskel GRD-systém, technologie na odstranění šmouh a škrábanců na sklech, odlešťování předních světlometůtechnologické sady a testery na detekci a opravy motorů, EGR ventilů, turbo okruhů, elektrosystémů motorových vozidel, ...

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Prodej: měřící a řídicí systémy plochých ocelových materiálů.

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.