CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Realizujeme automatické závlahy zahrad, parků a sportovišť, projekt zavlažování zahrady na klíč, závlahové systémy všech velikostí, indoor závlaha skleníků. Zajišťuje travní koberce.

F.C.S. EUROPE váš spolehlivý partner v dodávkách profesionální úklidové techniky a čistících strojů. Prodej, servis, pronájem: - podlahové mycí stroje - vysavače - průmyslové vysavače - jednokotoučové stroje - zametací stroje - vysokotlaké čistící stroje - extraktory pro čistění koberců - úklidové vozíky - čistící prostředky.

Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Pronájem a půjčovna námořních plachetnic a motorových člunů v Chorvatsku.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Projekce, dodávky, montáž, servis, revize hasících zařízení. Zabezpečení proti požáru

Prodej a servis digitálních a mechanických vah a vážicích zařízení v Praze.

Provozujeme půjčovnu lodí. Nabízíme vodácké potřeby. Pořádáme vodácké akce, letní tábory a festivaly.

Montáže, instalace, oprava, servis zabezpečovací techniky: - kamery, kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - vratové senzory - přístupové systémy.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

Výroba a prodej archivační a magazín boxy.

Jsme instalační, projektová a softwareová firma v oblasti technických zařízení budov, která nevyrábí, ale projektuje, dodává, montuje, uvádí do provozu, měří a servisuje: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační zařízení - vytápění.

Zastoupení japonské společnosti KLEENTEK Industrial Co., Ltd. - přístroje na elektrostatické čištění typ ELC - dehydrátory, typ DH "sušení" systémů strojů za provozu - kontrola znečištění přenosná olejová laboratoř KLEENMONITOR - vyhodnocuje částice olejových kalů - oddělování režných kapalin pronikajících do olejových náplní strojů.

Hlavní činností ČERMÁK DESIGN, s.r.o. je - výroba prezentačních stánků - realizace výstavních expozic v zahraničí - produkce reklamních stojanů

Společnost Medical Trade, s.r.o. - výroba, prodej a servis stomatologické techniky. Dodáváme kompletní vybavení stomatologických ordinací. Jsme výhradními dodavateli zubních souprav a křesel značky STOMADENT a separátorů amalgámu značky SKANTECH. Naše společnost také dodává stomatologická křesla a lékařské sedačky / židličky od firmy ...

Soukromá letecká společnost, jejíž doménou je převážně charterová letecká přeprava osob a nákladů a letecký servis s oprávněním pro údržbu letounů dle EASA PART 145. Naše společnost zajišťuje již od roku 2001 na základě provozních povolení nejenom letecký servis letadel, ale i charterovou dopravu osob a nákladů po celé Evropě svojí flotilou ...

Prodej, pronájem ISO námořních, skladovacích a obytných kontejnerů, použité nebo nové. S možností dopravy do místa určení (i mimo ČR).

Výroba, prodej a servis zdravotnické techniky a wellness. Nabízíme: - vířivé vany - lehátka a stoly - přístroje elektroterapie - ultrazvuky - kombinované přístroje - magnetoterapie - lasery - lymfodrenáže - hydrocolon terapie, parafínové lázně a kryoterapie.

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Prodej zařízení, software a spotřebního materiálu pro předtiskovou přípravu (polygrafii). Zařízení pro průmysl - INKJET. Poskytování servisu.