CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, montáž a opravy výrobků a zařízení spotřební elektroniky. Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky.

ROHOŽE a rohožky AstroTurf na míru do vchodů pro vnitřní a i venkovní prostředí, rohože pro chov drůbeže - dovoz, prodej. Dovoz a prodej výrobků firmy KRIWAN Industrie-Elektronik, GmbH Německo: čidla teploty do vinutí elektromotorů, tepelné ochrany motorů a kompresorů, sledovače teploty čidla počasí: čidla světla, soumraku, rychlosti větru, ...

Spotřební materiál do tiskáren, tiskárny, kopírky, IT. Potisk identifikačních karet.

Komplexní služby: -výtahy (všechny typy) -nákladní plošiny -plošiny pro přepravu imobilních občanů -zdvihací zařízení. Kovovýroba: -tváření (stříhání, ohýbání, děrování) na CNC strojích: -ocelové a nerezové plechy. Stavební zámečnictví, výroba: -ocelové konstrukce -balkony -zábradlí. Výroba, obchod: -výtahové díly ...

Prodej gastronádobí: DASPO vyrábí a dodává zařízení, nářadí, nádobí a příslušenství pro gastronomii, pro kuchyně restaurací, hotelů a společného stravování, pro servírování a rauty

Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany staveb a projektů. Zpracování dokumentace požární bezpečnosti staveb ke stavebnímu řízení, územnímu řízení, kolaudaci či pasportizaci objektu. Zpracování požárních řádů, poplachových směrnic, operačních karet PO.

Prodej měřících přístrojů pro vzduchotechniku a oprava. Vytváříme designové iCON a radiální ventilátory a sušičky rukou.

Dodávka náhradních systémů pro tramvaje a trolejbusy, tramvajové trati a trolejové vedení. Modernizace tramvají a trolejbusů.

Velkoobchod, prodej, dovoz: -lodí a příslušenství -lodní chemie -polyesterové a epoxidové tmely -lodní barvy Výroba: -laminátové díly -lodní díly -laminátové prvky pro kancelář, průmysl a stavbu

Vývoj a výroba elektroniky pro radioaktivního záření. Dodávka - laboratorní technika Vývoj a výroba - laboratorní technika - i na zakázku.

Výroba a montáž - ocelové konstrukce Povrchové úpravy Kovovýroba

Servisní středisko FAB. •výroba klíčů, auto-klíčů, moto-klíčů, dozických a tvarových klíčů •důlkových, specialních, čipových klíčů a auto-klíčů s čipem crypto •opravy vložek, auto-zámků •sjednocování vložek, tvorba systému centrálního a generálního klíče.

Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské

Prodej vyšívacích strojů Melco a Schiffli, vyšívacího softwaru Wilcom či materiálů pro vyšívání. Poskytování poradenství i služeb v oboru vyšívání.

Prodej nehtových produktů -kosmetických nehtových výrobků -výrobky na prodlužování řas

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Prodej, servis, revize a pronájem - stavební výtahy BÖCKER a GEDA Prodej - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie Pronájem - vrátky - míchačky - koše na beton - bádie

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánek - inženýrská činnost pro oblast strojírenství, konstrukční činnost -obor pevnosti konstrukcí, analýza konstrukcí MKP, FEM, konstrukční činnost. Počítačová analýza kovových konstrukcí pomocí metody konečných prvků - MKP, FEM. Certifikované pracoviště dle ISO. Firma v současné době provádí následující ...

Činnost: - výroba speciálně konstruovaných plynových spotřebičů - optimalizace spalování topných plynů - technická příprava a zajištění emisního měření - rekonstrukce, opravy plynových spotřebičů