CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej spotřebního lékařského a laboratorního materiálu; výroba a opravy lékařských přístrojů, nástrojů a zdravotnických potřeb. Velkoobchod s potřebami pro dentisty, laboratoře, nemocnice, lékárny, vč. zdravotnických přístrojů a ortopedických výrobků.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Přístrojová technika pro analýzu vody. Provozní přístroje: - koncentrace kyslíku - pH - ORP - knduktivita - koncentrace chloru - koncentrace ClO2 - koncentrace ozonu - fotometry: - obsah organických látek - zákal vody - koncentrace ozonu - provozní snímače - pomocná zařízení - analyzátorové ...

Dodávka - analyzátory pro laboratoře - diagnostické soupravy Dovoz a distribuce - zdravotnický materiál - léky - oftalmologie

- realizace dodávky v oblasti profesionální gastrotechnologie na klíč a je importérem převážně produktů výrobců Meiko, Etol, Rieber, ale i dalších.

Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

výpočetní a kancelářská technika, PC sítě, programové vybavení, reklamní předměty včetně potisku.

Pronájem, prodej, servis, leasing. Půjčovna malé mechanizace: -vibrační technika -bourací kladiva -šroubové kompresory -míchačky -závitořezy -topidla -brusky -vysavače-průmyslové, pro domácnost svářečky -pily a další profesionální nářadí.

Prodej výpočetní techniky. Návrh, realizace a provozování internetových prezentací. Zabezpečení počítačových sítí, konzultace a poradenství.

Prodej a záruční servis kopírek, faxů, tiskáren, popisovačů, multifunkcí Brother, Kyocera, Olivetti. Zajišťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačů a kancelářské techniky. Kopírujeme do A3 barevně, laminace a vazba.

Vývoj - hardware pro speciální složky - hardware pro řízení technologických procesů Servis - hardware Školení - software - hardware

Zdravotnická technika - prodej dodávka - spotřební zdravotnické přístroje.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby..

Laboratorní vybavení. Testování. Koagulace, POCT, autoimunita, infekční diagnostika a serologie

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

V e-shopu Dortisimo.cz prodáváme cukrářské náčiní, potřeby pro výrobu dortů. Silikonové formy a žilkovače, ornamenty, bordury, girlandy, listy. Nejedlé dekorace, svatební figurky. Potravinářské barvy, jedlé fixy.

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Výroba nádrží pro farmaceutický průmysl - ocelové konstrukce.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Montáže - solární systémy - tepelná čerpadla Daikin - automatické kotle na uhlí Galmet.

Bazar - elektronika - telekomunikační a výpočetní technika.

Bezpečnost práce - poradenství - kontroly - zpracování technické dokumentace - školení dodávka - bezpečnostní tabulky. Požární ochrana - poradenství - zpracování technické dokumentace - školení. Dodávka - bezpečnostní tabulky.