PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, velkoobchod, maloobchod: - dřevoobráběcí stroje.

Dovoz lodí pro rychlostní kanoistiku.

Instalatérství, zámečnictví a topenářství. Služby rozvodu plynu, odpadů a tepla.

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Servis kancelářské a výpočetní techniky.

Servis počítačů, sítí a výpočetní techniky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Zastoupení amerického výrobce motorů: - motory pro zahradní techniku a průmyslová zařízení - elektrocentrály - čerpadly - tlakové mycí stroje - elektrocentrály pro sváření - čtyřtaktní motory - dieselgenerátory - motorgenerátory - dieselagregáty - originální náhradní díly.

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -záložní zdroje UPS -usměřňovače -střídače -spínače -fotovoltaické články -software

Měření podélných nerovností na vozovkách. Výzkum ve strojírenství, stavebnictví a dopravě.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.

Výroba a prodej - docházkové systémy a hodiny TIMEBOX - časová razítka - průmyslové a dílenské hodiny - sportovní ukazatele - ukazatele skóre - reklamní totemy, hodiny, vývěsné štíty a efekty - světelná reklama.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Prodej, přestavby, opravy - výpočetní technika - počítače, notebooky - software

Řešení průmyslové automatizace. Vývoj software i hardware. Výroba CNC strojů pro řezání vodou, brusek, robotických pracovišť.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -papírové zboží -drogerie -pytle a sáčky

Výroba a montáž ocelových konstrukcí a zábradlí.

Truhlářství, podlahářství, výroba nábytku.

Výroba a instalace odpadových kontejnerů, kanystrů, popelníků a košů.

Nabídka rekonstrukci budov a výtahů. Štukatérské a vyklízecí práce.