PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zámečnictví, nástrojářství. Broušení pil na dřevo, nožů a fréz.

Elektroinstalační práce, prodej a montáž kamerového systému, domácích telefonů a pohonů vrat NICE.

Zprostředkování obchodu a služeb

Obalová technika. Specialista na přepravní obaly ze dřeva.

Návrh a výběr IT vybavení a systémů. Instalace PC. Pravidelný servis a dohled. Podpora pro administrátory.

Dodavatel pro gastronomii a masnou výrobu. Dovozce nožů Ivo, koření Beck.

Čistící a průmyslové utěrky a textilie. Pravidelná výměna a pronájem.

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Prodej - antény - cestovní adaptéry - audio - video - přenosné audio - média CD, DVD - elektroinstalační materiál - přívody a rozbočky - prodlužovací kabely - přepěťové ochrany - svítilny - foto příslušenství - sluchátka a mikrofony - paměťové karty - časové spínače.

Výroba - sportovní potřeby Kovoobrábění - lisování - lisovací nástroje

Autočalounictví - čalounění sedel na motorky Veškeré čalounické práce: - bary - restaurace - herny - lodě - letadla - opravy a servis Opravy veškerých druhů sedacích souprav, veškerý servis čalouněného sedacího kancelářského nábytku - veškeré dekorační a odhlučněné čalounění dveří do bytu Dodávka ...

Práce, služby: -řezání laserem -kabelové příchytky -strojní výšivka

Prodej použitého textilu z Německa a Anglie Sběrna a opravy šicích strojů.

Truhlářské práce - dveře - dřevěná schodiště a zábradlí - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny.

Prodej výpočetní techniky, počítačů a IT komponentů.

Dodávka a montáž tepelných čerpadel

Zámečnické a svářečské práce.

Výroba: - obalové materiály: - PE fólie, stretch fólie, bublinkové fólie, PO fólie, vázací pásky, lepicí pásky, pěnový PE, kartonáž. Dodávky: - balicí stroje: - ovinovací, páskovací, zalepovací, fóliovací, svářecí - balicí linky Antikorozní obalové materiály.

Autorizovaný distributor stříkací a lakovací techniky Kremlin Rexson.