PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Nabízíme široký sortiment, internetový obchod pro Vaši kancelář, firmu, školu či úřad. Zajišťujeme kompletní dodávky kancelářských potřeb, papíry všeho druhu, obalový materiál, občerstvení a hygienické potřeby, rozvoz zboží zdarma.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

Letecká škola OKAir provozuje vyhlídkové lety, kurzy pilotem na zkoušku, pronájem letadel a výcvik pilotů PPL, CPL a FI.

Elektromotory. Dodávky elektromotorů, frekvenčních měničů a převodovek, poskytujeme našim zákazníkům plný a komfortní servis.

Nabízíme tepelná čerpadla a klimatizace Toshiba. Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel a klimatizací.

Výroba - vrata Výroba - schody - ploty Stříhání a ohýbání plechů Zámečnické práce - kovovýroby - zakázková výroba ze železa

Havarijní servis plynových kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechniky, montáž měření a regulace, revize spotřebičů a ručního nářadí, výměny a opravy čerpadel Wilo, Grundfos, Sigma.

Výroba - kovový nábytek Správa nemovitostí

Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství

Dodáváme typové i atypické osobní výtahy, nákladní výtahy, trakční lanové i hydraulické výtahy, plošiny a ocelové prosklené konstrukce. Provádíme rekonstrukce výtahů, modernizace výtahů, záruční, pozáruční servis a revize výtahů.

Tmelící nástroje Brusné nástroje Praktické sady Brusivo

E-schop -prodej tetovacích výrobků

Oprava, servis: -tiskárny, plotry zn. Hewlett Packard.

Zajišťujeme výkup a prodej EUR a standard palet. Provádíme mobilní výkup a závoz palet. Opravy palet. Provozovny: - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ areál nákladové části nádraží ČD - Valašské Meziříčí, 603781336 - FRÝDEK MÍSTEK areál nádraží ČD, skladová část (naproti skladu Slezanu Frýdek - Místek).

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Velkoobchod zdravotnickým materiálem a technikou: - digitální a rtuťové tlakoměry - teploměry - chirurgické nástroje - manikúrní nástroje - nerez misky - kazety - fonendoskopy - gázy a kompresy.