PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika - kopírovací stroje - kancelářská technika - projekční technika

Průmyslové technologie pro automobilový a elektronický průmysl.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Dodávka a montáž jídelních výtahů a malých nákladních výtahů - servis a modernizace těchto zařízení. Zajištění výměny starých instalací za nové a dodávky náhradních dílů.

Činnosti: - zakládání a údržba sadových úprav - terénní úpravy a rekultivace - technické služby - řez a ošetření dřevin - instalace závlahových systémů - květinová dekorace interiérů a exteriérů - prodej různých druhů zemin a mulčovacího materiálu - dodávka prvků drobné architektury - dodávka palivového dřeva - zahradní cesty a ...

Projekce, dodávka a výroba: - rozvaděče - řízení strojů - elektronické řídící systémy - programy.

Zařízení pro gastronomii.

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.

Prodej: - hasiva - hasicí prášky a pěny - manometry - ruční hasicí přístroje.

Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

Prodej svítidel a protipožárního zabezpečení.

Elektronické zabezpečovací systémy. Prodej, dodávka, montáž a servis: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace (EPS) - zabezpečení prostor a předmětů proti vloupání a požáru: -byty, rodinné domy, balkóny, vstupní dveře, obchody, budovy, průmyslové a firemní objekty, areály - drátové i ...

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

Montáž - klimatizace, vzduchotechnika Servis - klimatizace, vzduchotechnika

Nabízíme parkovací systémy, parkovací plošiny, autovýtahy, sklady, regálové zakladače, manipulační techniku, dynamické vážení, ekopointy.

Prodej, montáž: -automatické parkovací systémy -svislé dopravníky pro automobily -logistické a technologické profily pro skladování i v jiných oblastech. Hlavní sídlo Praha.

Specializace na USB flash disky (100 typů skladem a 100 typů v katalogu), paměťové karty, MP3 a MP4 přehrávače. Nabízíme baterie a nabíječky pro digitální videokamery a fotoaparáty. Prodáváme mobilní telefony v hodinkách, digitální rámečky. Doručuje zboží po ČR, SK nebo osobní odběr na Praze 3. Velkoobchod Fun Beat.

Prodej i servis: -tepelných čerpadel -chladící a klimatizační techniky.

Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky - Prodej zboží - Zprostředkovatelská činnost v oblasti výpočetní techniky

Provozování drážní dopravy. Revize, prohlídky a zkoušky technických zařízení v provozu.