PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba zařízení pro zpracování dokumentů.

Technické služby k ochraně majetku a služeb.

Prodej: - obytné automobily - obytné vozy - obytná auta - caravany, karavany - obytné přívěsy, značky: - KNAUS, RIMOR, a další - markýzy OMNISTOR, FIAMMA - sluneční clony - stanové předsíně, sluneční střechy - nosiče kol, stany pro autobusy

Servisní centrum Pragoperunu disponuje veškerou moderní technikou nutnou pro rychlý zásah v České a Slovenské republice, Německu, Rakousku a Polsku. Prodej, opravy: - pračky - žehliče - mandly - sušiče - náhradní díly - průmyslové prádelenské stroje

Výroba a prodej, velkoobchod, dodávka, distribuce: - obalové prostředky - balicí materiály

Jsme společnost, která se zabývá distribucí gastro zařízení. Jsme schopni zajistit veškeré gastronomické vybavení pro školní jídelny, hotelové kuchyně a jiné profesionální provozy.

Firma VP Eurooffice s.r.o. je dodavatelem digitálních průtiskových strojů RISO japonského výrobce RISO KAGAKU. Produkty: - digitální tiskové stroje RISO - laminátory - laminovačky - řezačky - vázací stroje - sešívačky - skartovačky - perforovací stroje - rýhovací stroje - vysekávací stroje - vrtačky papíru - snášecí ...

Zakázková výroba různých druhů nábytku z lamina. Realizace: - kompletních kuchyní - kanceláří - nábytkových stěn - i jiné druhy nábytku a doplňků dle požadavku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Vybavíme: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - šatny - ložnice - předsíně - koupelny - kanceláře - prodejny.

VÝROBA: Konstrukce a výrobky: - ocelové a nerezové schodiště a zábradlí - ocelové zábradlí balkónů a lodžií pro panelové bytové domy -ocelové mříže Zařízení pro výrobní a obchodní provozy, zařízení pro restaurační a společenské prostory: - manipulační vozíky pro výrobu oken - ložisková dráha pro výrobní linku - vybavení společenského ...

Velkoobchodní dovozce více než sedmdesáti značek spotřebního materiálu: - tonery - inkousty - pásky - folie - papíry. Kancelářské zboží: - šanony - propisky - tabule - děrovačky - sešívačky.

Prodej: - kancelářská technika - PC technologie - audio, video - EZS - CCTV - radiostanice Motorola + půjčovna Instalace: - kabelových rozvodů - strukturované kabeláže - PbÚ a kancelářské techniky - PC sítí - KTV a SAT - audio-video techniky - EZS - docházkových systémů - CCTV. Servis a poradenství.

Služby: - výroba a opravy elektrických zařízení - montáž a prodej výpočetní a kancelářské technika - počítačové sítě - speciální hardware a software - montáž bezpečnostního zařízení - montáž handfree a audio techniky - kamerové systémy.

Specializujeme se na přesné, rychlé měření kubatur materiálu. Nabízíme komplexní řešení v oblasti sběru a pokročilého zpracování prostorových dat:

Prodej biometrických přístupových, docházkových a kamerových systémů.

Výhradní dovozce rakouských elektrických rudlů SAL, MTK, HD 330. Schodišťové rudly o nosnosti 110 až 500 kg.

Vyrábíme elektronické čipy pro zvířata.

Prodej, montáž, instalace, servis a oprava: - elektrocentrála, elektrocentrály - zdroje záložního napájení UPS - rotační zdroje DUPS - dieselagregáty, agregáty - motorgenerátory, generátory - kogenerační jednotky - napájecí zdroje střídavé i stejnosměrné.

Vývoj a prodej optických technologií vhodných k vyšetření metodou transnasální gastroskopie.

Dodáváme přístroje, pomůcky a chemikálie pro tyto metody - chromatografie, elektroforéza, molekulární biologie a proteomika.

ANDY studio s.r.o. Solární studio Solária Ergoline : - Classic 300 Super Power - Open Sun A.R.T. 450 - Classic 475 Turbo Power - Avantgarde 600 Turbo Power - Excellence 800 - Ultra Tan vertikální Dětský koutek Prodej solárií značek : - ERGOLINE - SOLTRON - HELIOS - HELIOTEC - HAPRO - a dalších, jak privátních ...

Velkoobchod a maloobchod s papírnickým zbožím

Nabídka služeb v oblastech: - výkonové elektroniky - strojírenství - elektrotechniky - energetiky.

Dovoz, prodej, servis, pronájem bankovní techniky. Produkty: - počítače bankovek - počítačky, počítačka mincí - třídičky mincí, třídička mincí - bankovníky a mincovníky - repasované počítačky bankovek - sloupcové a miskové mincovníky - stroje na zpracování menších objemů hotovosti - detektory pravosti bankovek - vakuové ...