PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
prodej zahradní techniky a nářadí

Data a videoprojektory, návrh a realizace prezentačních školicích a konferenčních místností na klíč, řídicí systémy, projekční plochy, pronájem techniky.

Prodej domácích potřeb a kuchyňského vybavení. V našem sortimentu naleznete, skleničky, fondue, nože, plastové misky, lavory, kbelíky, umyvadla, škopky.... dávkovače saponátu a mýdla, schůdky, chladicí boxy, drobné elektrospotřebiče a další. Dále nabízíme odkapávače, pokojové konvičky na rostliny, odpařovače vody, nákupní tašky na kolečkách, ...

Jsme pronajímateli vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů

Prodej, servis, e-shop: - nářadí - ruční nářadí - elektrické nářadí - pneumatické nářadí - kufry na nářadí - řezné a brusné flex kotouče, brusné lamelové talíře - nářadí pro autoservisy.

Prodej - produkty na zdobení nehtů tiskací metodou značky KONAD - produkty na nehtovou modeláž Modelky - hostesky.

Zabýváme se pronájmem karavanů včetně servisu a dopravy po celé Evropě. Na našich stránkách naleznete detailní informace včetně 3D prohlídky, cen, rezervačního systému a vyhledávání kempů.

Export, import nátěrové hmoty a stroje k jejich přípravě. Zastoupení těchto značek: - aditiva EFKA - pojiva NeoResins - tónovací systémy - Ralston, BICCS, - tónovací stroje Fast&Fluid Management

Prodej: - ergonomické židle, - kancelářský nábytek.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stroje, strojní zařízení - náhradními díly pro stroje - zboží průmyslové výroby.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stroje, strojní zařízení - náhradní díly.

Společnost poskytuje kompletní servis a podporuje lokální i globální projekty všech typů i fází pro farmaceutický biotechnologický a průmysl zdravot.prostředků

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika PLEXIM, DELL, FUJITSU-SIEMENS, ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA.

Velkoobchodní prodej kancelářské techniky.

Návrhy nedestruktivní kontroly Prodej zařízení, přístrojů a příslušenství pro defektoskopii Výroba přístrojů pro defektoskopii Výroba a dodávky manipulátorů a defektoskopických linek Dodávky rentgenových pracovišť

Odborné práce, konzultace, expertízy, výzkum v oborech: - telekomunikace a radiokomunikace - telekomunikační sítě a služby pevné i mobilní - družicové spoje, spojovací systémy, přenosové systémy po vedení, optické a rádiové, koncová zařízení, vysílací systémy rádiové a televizní, návrhy kmitočtů a kmitočtové koordinace, pošty (poštovní sítě ...

INTERNETOVÝ OBCHOD NAKUPUJME.cz Internetový prodej zboží: -foto-video -výpočetní technika prodejna: Přístavní 39, Praha 7, 170 00 Česká republika

Maloobchod, prodej: - metráže, látky - textilní galanterie: - měkká galanterie - pletací a háčkovcí příze, nitě, vlna - korálky, knoflíky - šicí potřeby. Příjem: - šicí stroje k opravě.

Poskytujeme: - služby v oblasti dodávek technologie, nádobí a náčiní pro všechny typy gastronomických provozů.

Prodej šicích a vyšívacích strojů: - Husqvarna, Viking - Overlocky. Prodej: - textilní galanterie - metráže - oděvní látky. Opravy a úpravy oděvů.

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Zdravotnická technika a zařízení. Biotronik® je evropská společnost s vedoucím postavením v oblasti biomedicíncké technologie. Soustřeďujeme se na pomůcky pro vaskulární intervence a elektroterapii srdce. Naše produkty pomáhají lékařům zachraňovat životy a zlepšovat kvalitu života jejich pacientů.

Prodej - automobily Internetový prodej - lodní příslušenství Prodej - loděinternetový prodej - lodní příslušenství