PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Revize - požární klapky Měření, regulace - silnoproud Dodávka a montáž - klimatizační zařízení Servis - klimatizační zařízení Dodávka a montáž - vzduchotechnická zařízení Servis - vzduchotechnická zařízen

Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren městečka, domky a patra Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren stoly a židle, městečka, domky a patra, šatny, skříně na lůžkoviny, koupelny speciální nábytek, podlahy, regály, ...

Vývoj, výroba a prodej zdravotnických přístrojů pro: - rehabilitaci - kardiologii - gynekologii - estetickou medicínu - další odborné ambulance

Prodej a servis stavebních strojů: - finišery - válce - vibrační technika - rozbrušovací pily - malá mechanizace - zahradní stroje.

Prodej, e-shop: -tiskárny -náplně do tiskáren -tonery do tiskáren -barvy do tiskáren -cartridge provozovna: 5. Května 69/41 46001, Liberec 1

Prodej - výpočetní technika Outsourcing IT

Letecká společnost - obchodní charterové lety - asistence při nákupu letadel včetně zprostředkování - komplexní zajištění provozu letadel

Své podnikatelské a obchodní aktivity rozvíjí BMS v celosvětovém měřítku ve čtyřech hlavních oblastech: - preskripční léčiva - volně prodejné léky a přípravky - lékařská technika a vybavení - nutriční přípravky.

Prodej, servis: - počítače, PC, počítačová technika - výpočetní, kancelářská technika - sestavy počítačů - software - sítě, bezdrátové připojení internetu, kabeláže, programové vybavení - počítačové servery - modemy - chladiče - síťová příslušenství.

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Zámečnictví, nástrojářství -jednoduché stavební práce nevyžadující odbornost -čištění domovních odpadů

Čerpadla, prodej a servis. Topení a rozvod vody v domácnostech i kotelnách.

Prodej a opravy potravinářských strojů.

Pracovní plošiny a kontejnerová doprava.

Výkup prázdných tonerů a inkoustových náplní do tiskáren.

-Poradenská činnost v oboru stavebnictví -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodní -Poradenská činnost v oblasti manipulace a balení sypkých hmot

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Klimatizace, větrací soustavy, zvlhčování, odvhlčování, rekuperace.Projekty a dodávky

Kovové: mříže, ploty, bezpeč. mříže Firma vyrábí a montuje zámečnické výrobky.

Vzduchotechnika - odsávání, filtrace, vysávání, rekuperace, ventilace, cleanroom. Proenviss garantuje účinnost řešení v oboru vzduchotechnika: filtrace, odsávání, ventilace nebo Vám vybere optimální mycí stroj, vysavač, odsavač nebo odprášení.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Výroba a servis silničních, železničních a plošinových vážních systémů.

Projekce a dodávka gastronomických zařízení.