PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Opravy počítačů ochrana před viry, odstranění spyware a viru, zabezpečení počítače optimalizace chodu operačního systému odstraňování hardwarových závad, případná výměna komponent pravidelná údržba počítače záchrana dat i z nefunkčních počítačů řešení problémů s připojením k internetu, problémů s tiskem poradenské služby v oblasti ...

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Prodej - detektory kovů MINELAB, DeepTech, Garrett, Nautilus, Coiltek a jiné značky

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce.

Distribuce a výroba nerezových a ocelových zásobníků a ohřívačů vody o objemu 10 až 10 000 litrů..

VÝROBA OBALŮ - PRODEJ - BALENÍ NA ZAKÁZKU Exportní balení strojírenských výrobků. LOŽENÍ A FIXACE : - vagóny, kontejnery, kamiony. Speciální balení-elektronika, umělecká díla, zbraně, nábytek. VÝROBA : - dřevěné obaly - bedny, latění - ochranné obaly na míru - pěnové fixační prvky - přepravní boxy pro automobilový průmysl. - ...

Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Jeřábnické práce - pronájem jeřábu. Provádíme montážní stavební a výškové práce, manipulaci s těžkými břemeny. Sídlo Praha Letňany.

Komplexní dodávky pekařských a cukrářských strojů a zařízení Kompletní dodávky specielních potravinářských technologií Linka na medovník Linka na Holandské Wafle Linka na balení těstovin Areátory na našlehávání a provzdušňování krémů, piškotových hmot… Vybavení gastronomických provozů Vybavení obchodů Dodávky nerezového nábytku Servis ...

Firma ANIMO PLUS, s.r.o. je provozovatel: -mobilní míchárny krmných směsí se zaměřením na služby šrotování a mačkání zrnin -distributor sojového extrahovaného šrotu a minerálně-vitaminózních doplňků do krmných směsí pro hospodářská zvířata značky SCHAUMANN. Firma je vlastníkem dvou mobilních mícháren krmných směsí typu Gmelin FD ...

Výroba, prodej a servis - laboratorní elektrické přístroje - lékařské elektrické přístroje.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Domácí pivovary s.r.o. – nabízíme domácí pivovary, varny piva. Chcete si uvařit vlastní domácí pivo? Náš domácí pivovar Vám tuto možnost dá. Na našich stránkách najdete také postupy vaření piva, pivní fórum a další informace o domácích pivovarech.

Montáž: -všechny typy výtahů včetně dopravy, kompletní dodávky ostatních souvisejících prací.

Výroba - 3D reklamy - atypické interiéry - filmové a reklamní dekorace - stavba výstavních expozic Povrchové úpravy

Nascogarden – automatické závlahové systémy K-Rain od realizace zahrad, úpravy zahrad, podzemní závlahy.

Servis, montáž a prodej tiskařských strojů a příslušenství.

Nabídka služeb: - PC - servis - poradenství - renovace inkoustových a tonerových kazet. Kancelářské potřeby: - etikety - CD - DVD aj. Nejpoužívanější spotřební materiál pro: - inkoustové tiskárny a kopírky - laserové tiskárny a kopírky - jehličkové tiskárny - pokladny.

Firma je přímým zastoupením výrobního závodu CIAT, který je jedním z předních výrobců klimatizačního zařízení v EU. Výrobní sortiment zahrnuje: - chladicí jednotky - tepelná čerpadla - suché chladiče - klimatizační jednotky - deskové výměníky - VZT.

Dodávky polygrafických materiálů: - software - skenery - osvitky - vyvolávací automaty - nátiskové systémy.

Vývoj a výroba - přístroje pro měření a detekci ionizujícího záření

Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.