PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Biotherapy s.r.o. je ryze česká společnost působící v oblasti vývoje, výroby a prodeje biomedicínských systémů a produktů určených pro péči o zdraví, a to jak pro osobní, tak pro klinické použití.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Solární kolektory a zařízení instalace - solární systémy

Prodej: - opalovací lampy PHILIPS - horizontální a vertikální solária - solární kosmetika. Služby: - wellness program-lázeňské péče. Vaše studio na přání vybavíme od přístrojů a lehátek až po doplňky potřebné k provozu. Dále můžete vybavit své studio, hotel, kosmetický salon či fitness - infrakabinami různých velikostí - ...

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Prodáváme stroje Mori Seiki (CNC soustruhy, obráběcí centra), Tsugami (dlouhotočné automaty), LVD (tváření plechu - ohraňovací a vysekávací lisy, hydraulické nůžky, laserové řezačky), Comac (zakružovačky profilů). Zajišťujeme servis těchto strojů.

Prodej, služby: - stomatologického zařízení - stomatologických materiálů - nástrojů a zdravotnické techniky - stomatologické potřeby - zubní ordinace - zubní laboratoře - dentální potřeby - dentální pomůcky.

Prodejem a servisem profesionální úklidové techniky.

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Prodej a půjčovna lešení a stavební mechanizace.

Produkty pro předtiskovou přípravu: - Colorcam - Nexscan - Primescan - New Color. Produkty pro tisk: - digitální tiskové stroje - archové tiskové stroje - rotační kotoučové tiskové stroje. Produkty pro dokončující zpracování: - lepičky Heidelberg - skládací stroje - snášečky - FS 100 - řezačky a příslušenství Polar ...

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Výroba sensorového systému HUMISTAR pro měření vlhkosti a teploty při technologických procesech. Výroba usměrňovačů pro katadackou, anodickou ochranu.

Internetový prodej kancelářské techniky, kopírek, tiskáren, skartovacích strojů a řezaček.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Prodej odvodňovacích a zahuštovacích odstředivek,

Nabídka pálení laserem, CNC ohybání, klempířské a zámečnické výroby a výroby městského mobiliáře.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Dodávka: - vybavení elektro laboratoří. - elektrotechnický nábytek Variolab+.

Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.