SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Generální dodávky technologických celků pro stavebnictví.

Statické zajištění stavebních konstrukcí.

Firma byla založena v roce 1994 jako ryze česká soukromá společnost. Zaměření společnosti navazuje na tradici servisních služeb pro stavební a zemní stroje, poskytovaných ve zdejším areálu již od padesátých let minulého století. Ve firmě pracuje 35 odborných zaměstnanců s mnoha dlouholetými zkušenostmi v oboru oprav a provozu zemních strojů. ...

Pronájem dopravně-stavební mechanizace a provádění staveb včetně jejich změn. V nabídce autojeřáby (mobilníjeřáby), rypadla včetně příslušenství, nákladní auta (tahač - návěs, valník, sklápěč), vysokotlaké čistící vozy a čerpadla betonových směsí.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Prodej hutní techniky. Dovoz svařovacích linek a zařízení.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Dodávka: -monitorovací systémy teploty, relativní vlhkosti. -tepelná čerpadla, zastoupení zn. SOFATH.

Dodáváme armatury, ventily, průmyslové armatury, šoupátka, kulové ventily, klapky, filtry, odvaděče kondenzátu, kompenzátory, průhledítka, regulátory tlaku, redukční ventily, čerpadla, senzory a analyzátory pro farmacii, chemii, energetiku a potravinářství.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Velkoobchod, prodej: - drogerie - úklidové pomůcky

SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA A SERVIS SUPER CENY !!!! ("nové i použité zboží") -8, HI8, VHSC, SVHSC, VHS, SVHS, MINI-DV, DV, DIGITAL8, MICRO-MV. -CANON, SONY, PANASONIC, JVC, SAMSUNG, aj. Vše i na splátky. Oprava, servis: - veškeré značky a typy videokamer a videorekordérů. Nákup a prodej použitých kamer a příslušenství za ...

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.

Společnost je pokračovatelem obchodních aktivit předchozího státního podniku. Organizační strukturaOTS Chladicí zařízení: - OTS Velkokuchyňská zařízení - OTS Čistírenská a prádelenská zařízení - OTS Skladování a logistika - OTS Servis. Chladicí zařízení: - chladiva - kompresory - kondenzační jednotky - potrubí, izolace a oleje ...

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Společnost Kancelářské stroje, s.r.o. se zaměřuje na poskytování informačních služeb.