PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

GS1 je nejvýznamnější organizací zabývající se tvorbou globálních standardů a jejich implementací s cílem zvýšit efektivitu a transparentnost logistických a dodavatelsko-odběratelských řetězců na globální, ale zároveň také mezioborové úrovni.

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Maloobchod, prodej, eshop: -fotoaparáty. -objektivy. -videokamery. -dalekohledy. Služby: -průkazové foto. -velkoformátový tisk fotografií. -minilab.

Služby: - facilty management - technické zajištění budov - technická správa budov - servis a prodej kotlů malým i velkým odběratelům - provoz a správa technologií - provoz a údržba tepelných zdrojů - výstavba investičních celků, především energetické technologie (kotelny) a VZT - měření a regulace - dálkové řízení kotelen, vzduchotechniky ...

Prodej, servis: - stavební machanizace - bourací technika - vrtací technika - kompresory - generátory - hutníci technika.

Lisování: - CD - DVD. Možnosti výroby: - klasická CD - Mini CD - CD Card - Shape CD - speciality.

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Autorizovaný servis audiovizuální techniky: - projekční technika - datavideo projektory, zpětné projektory, vizualizéry NEC, PLUS, ELMO - řídící systémy AMX.

Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.

Konstrukční kancelář zaměřená na vývoj a konstrukci strojních částí a skupin pro automobilový průmysl, dopravní techniku a všeobecné strojírenství.

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

D.L.Metalizace Povrchové úpravy kovů. Metalizace: -malých dílů(výfuky, disky na automobily) -velkých ocelových konstrukcí(mosty, lodě, těžní věže) Tryskání. Pískování. Šopování. Metalizace zinek(Zn), hliník(Al), zinacor 850. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Společnost 2 BD s.r.o. byla založena pro prodej stříkací techniky českého výrobce EST+ a.s., kompresorů, vzduchového nářadí, ochranných pomůcek a dalšího vybavení lakoven. Na všechny námi dodávané výrobky zabezpečujeme samozřejmě i servis. Individuálním přístupem ke každému zákazníkovi se snažíme plně zajistit všechny jeho požadavky. S ...

Internetová nákupní galerie VHmarket.cz nabízí produkty kategorií Audio-Video, Bílé zboží, Autodoplňky, Zahradní technika a Nářadí.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid, údržbu chodníků, travnatých ploch, zahradnický servis či údržbářské práce. Dodáváme hygienické vybavení.

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se na technologii DNA čipů, zakázkovou výrobu rekombinantních proteinů a dodáváme produkty pro molekulární genetiku.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Dopravní stavitelství: - opravy trhlin silnic a dálnic - řezání živičných a betonových krytů vozovek - mostní elastické dilatační závěry systémem Thorma-Joint - zpevněné plochy, betonové plochy - parkoviště, komunikace, skladové plochy, apod. - Artbeton spočívá v aplikaci speciální betonové směsi na zpevněný podklad. Tato směs se probarvuje ...