SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej radiokomunikační a měřicí techniky, antén, kabelů a GPS navigací.

Společnost SCONTO Nábytek k.s. jako dceřiná společnost Möbel Walther AG, Gründau (http://www.moebelwalther.de/) patří k jedné z největších společností zabývajících se obchodem s nábytkem v Evropě. Obchodní domy SCONTO Nábytek svým zákazníkům nabízejí nejrozmanitější typy nábytku a bytových doplňků nejen od renomovaných zahraničních výrobců, ...

Prodej a servis: - kopírovacích strojů - tiskáren - faxů - telefonních ústředen - telefonů - výpočetní techniky.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výhradní zástupce a dovozce firmy Brevetti MONTOLIT – světového výrobce profesionálního nářadí pro stavebnictví. Servis speciálních stavebních strojů a prodej vrtného nářadí.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej a servis: - mechanických vah - elektronických vah - průmyslových vah. Zprostředkování úředního ověření vah, prodej etiket, půjčování kojeneckých vah.

Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Gravírování, frézování, řezaná reklama. Výroba reklamy a dalších výrobků pomocí CNC technologie.: - firemní tabule - štítky - orientační systémy - elektronické panely. Používané materiály: - mosaz - elox. hliník - vícevrstvé plasty. Grafické návrhy za pomoci grafika.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Výhradní zastoupení těchto značek: -měřící zařízení tepové frekvence POLAR -běhátkové ergometry německé firmy HP-Cosmos -časoměrná zařízení rakouské firmy ALGE TIMING

Prodej a servis výpočetní i kancelářské techniky, spotřebního materiálu. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Kompletní správa sítí - outsourcing lidských zdrojů, technické podpory, aplikací. Stavba, prodej, pronájem počítačových sestav, serverů (HP, IBM), platforma Microsoft Windows, Linux. Servis kancelářské a výpočetní techniky, návrh a řešení strukturovaných kabeláží. Implementace zakázkového software, strategický vývoj a optimalizace IT ...

ELZA Praha s.r.o. nabízí: - prodej, instalace a servis HW - servis HW a SW v místě zákazníka - instalace SW - prodej značkových počítačů - prodej značkových notebooků - tiskárny a jejich příslušenství - monitory, LCD monitory - datové projektory, audiovizuální technika - digitální zpracování oblast foto video - ...

Služby: - zakázková výroba nábytku - čalounické práce - zpracování 3D návrhů interiéru - montáže - doprava. Výroba: - nábytek - vybavení interiérů: - veřejných - společenských - obchodních - kancelářských - bytových.

Služby, prodej: - balený kostkový led - ledová tříšť - zapůjčení thermo boxu - pronájem mrazáků.

Prodej: - kopírovací stroje OLYMPIA a příslušenství - spotřební materiál pro kopírovací stroje - psací stroje - tonerové a inkoustové cartridge pro tiskárny a faxy - skartovací stroje - papír a papírenské zboží (obálky, pořadače) - vazba dokumentů (desky, kroužky) - sešívačky - děrovačky - tabule a flip charty - ...

Činnost společnosti je zaměřena na prodej a servis CNC obráběcích strojů, jejich příslušenství. Prodej, servis a dodávky náhradních dílů pro CNC stroje.

Prodej a servis: - kancelářské techniky Canon - kopírovací stroje - tiskárny - faxy - skenery - multifunkce - spotřební materiály (Canon, HP).

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

Velkoobchodní prodej surovin pro: - pekaře - cukráře - výrobu italské zmrzliny.

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Nabídka přístrojů na úpravu pitné vody s UV lampou a uhlíkovými filtry.