CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba nábytku pro rodinné domy, byty, restaurace, hotely i kanceláře, včetně jeho restaurování a povrchové úpravy dřevostaveb

Služby: - zajištění prostředí a zázemí pro natáčení filmu, reklamního spotu nebo fotografování - pronájem párty stanů, světel, topení, klimatizací, stolů, laviček či dodávek.

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Prodej čerpadel na naftu, výdejních stojanů, kontejnerů, nádrží a příslušenství. Čerpadla přímo dovážíme, nádrže vyrábíme do objemu 24 m3.

Návrh a realizace interiéru pro jednotlivé kanceláře nebo ucelené provozy administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostorů, prodejen apod. Dodávka kancelářského nábytku.

Montáž, demontáž, pronájem, případně technické zabezpečení mobilních konstrukcí: - tribuny - pódia - hlediště - lešení - lavičky - věže - další stavby pro různé akce a události.

Opravy silničních vozidel Zámečnictví, nástrojářství

Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. - odštěpný závod Zkušební ústav lehkého průmyslu v Českých Budějovicích je organizací s téměř čtyřicetiletou tradicí zkoušení a posuzování výrobků lehkého průmyslu. Mezi naše specializace patří zkoušky, rozbory, certifikace a osvědčení hraček a výrobků pro děti, nábytku, zařízení dětských hřišť, ...

Profesionální vysavače: - prodej, e-shop - půjčovna - poradenství - opravy, servis.

Činnost: - vývoj a výroba měřicích modulů pro PC.

Prodej: - plachetnice - katamarany - inboard - outboard - lodní příslušenství - lodní motory - čluny.

Služby, montáž: - okenní folie ochranné, bezpečnostní , okenní zámky ABUS, mřížezabezpečení dveří - bezpečnostní dveře BEDEX, SHERLOCK

MEIBES s.r.o. - výrobce a dodavatel komponentů a systémů pro vytápění. Komponenty a systémy pro topení v rodinných a činžovních domech: - systémy logo pro nezávislé topení a přípravu teplé vody - decentralizované měření spotřeby tepla pro každou bytovou jednotku - zařízení pro regulaci podlahového vytápění - flexibilní hadice-MEIFLEX ...

Kompletními dodávkami dřevoobráběcích nástrojů: - pilové kotouče všech typů, - frézovací hlavy a sestav - HM nože, hoblovací nože - kolíkovací vrtáky, sukovníky, stopkové frézy a další sortiment nástrojů.

Práce autojeřábem AD 28 na podvozku T815, AD 20 a AD 160 na podvozku TATRA 148 Jádrové vrtání železobetonu, zdiva a kamene Železobetonové a ocelové konstrukce Diamantové řezání

E-shop: - foto filtry - fotografické příslušenství, stativy, filtry - sluchátka

Komplexní řešení v oblasti požárního zabezpečení. Prodej, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletních systémů stabilních hasících zařízení (SHZ) - hasící přístroje - vodní clony - hydranty včetně příslušenství a náhradních dílů. Provádění preventivních požárních kontrol - dodržování předpisů o požární ochraně.

Stavební společnost: - stavební výroba - kovovýroba - stavebniny

Velkoobchod - svíčky - dárková keramika a vázy - vánoční a velikonoční dekorace - plastové obaly - umělé květiny - květinářské doplňky

Kovovýroba, zámečnické práce. Sváření hliníku a nerezu, opravy AL disků.

Poradenství ve zdravotnictví se zaměřením na zdravotnické prostředky Nabízím poradenské a konzultační činnosti v oblasti zdravotnických prostředků.

Prodej, oprava, servis, pronájem: - stroje a technologie pro speciální zakládání staveb - vrtné soupravy - vibrační a nárazová beranidla - čerpadla betonových směsí - plovoucí sací bagry a obojživelná rypadla - vrtné nářadí a příslušenství - štípače betonových pilot.

Mezi naše služby patří například výroba kovových vratových konstrukcí, regálů, křídlových bran a vrat, kovového zábradlí, světlíků, balkonových zábradlí, stříšek a zastřešení, pergol a posezení.

Umělecké a řemeslné zpracování kovů: - uměleckořemeslná výroba - restaurování historických předmětů z kovů - zakázková výroba - pokovování drahými i obecnými kovy - galvanoplastická výroba z drahých i obecných kovů.

Správa a údržba bytových nemovitostí. Provádíme opravy nehavarijního charakteru na objektech i v bytech, drobné zednické a zámečnické práce. Nabízíme opravy, výměny, montáže sanitárních zařízení, výměny rozvodů v bytových jádrech a výměnu radiátorů.