CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Společnost TOOL TRADE s.r.o. je výhradním obchodním zástupcem pro CNC obráběcí centra značky BRAY, SAHOS a vláknových pálicích laserů značky UBRA. Produkty představují špičku ve svém oboru nejen na domácím území České republiky, ale i v zahraničí.

Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Společnost se specializuje na pronájem bezpečnostních schránek a boxů. Pronajímáme schránky a boxy různých velikostí. Dále provozuje obchod pamětních mincí a medailí

Navštivte náš zdravotnický obchod Medihum.cz s širokou nabídkou zdravotnických potřeb. V nabídce máme velký výběr přístrojů a jiných potřeb pro lékaře a zdravotnická zařízení.

Jsme globálními výrobci manipulační a komunální techniky. Vyrábíme plošinové vozíky, akumulátorové komunální vozidla, tahače, čelní vysokozdvižné vozíky, nízkozdvižné vozíky, speciální vozíky do výbušného prostředí a zakázkové výrobky dle zadání našich zákazníků.

Naše firma se specializuje na revize hasicích přístrojů a požárních hydrantů. V současné době vám nabízíme opravy, servis, prodej a revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, revize požárních dveří, požárních klapek a požárních ucpávek. Dále Vám nabízíme detektory kouře a požární hlásiče.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Půjčovna dodávek a mikrobusů Praha 4 V nabídce máme širokou škálu užitkových vozidel do 3, 5 tuny a mikrobusů, které vám umožní vyřešit problém s přepravou osob, zboží, věcí nebo nábytku a to na celém území České republiky a Europy. Naším dlouhodobým cílem je poskytování nejlepšího servisu a zapůjčení kvalitních dodávek za zajímavé ceny.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Firma AgriMachines SE má dlouholeté zkušenosti s prodejem a servisem mírně použitých a předváděcích zemědělských strojů i mechanizace. V naší nabídce naleznete stroje renomovaných výrobců CLAAS, VÄDERSTAD a ZUNHAMMER. U naší firmy se Vám dostane kvalitního poradenství a zemědělské stroje můžete pořídit až s 30% slevou. Nabídka strojů: - ...

Prodej laboratorního vybavení - preklinický výzkum.

Půjčovna elektrocentrál a dieselagregátů. Nabízíme služby v energetice. Řešíme plánované odstávky elektrické energie. Provozujeme půjčovnu mobilních zdrojů elektrické energie. Výkony od 10kW do 1000kW. Všechny služby na klíč, dodávka zařízení včetně dopravy a zprovoznění.

Dodáváme a montujeme nejmodernější bezpečnostní technologie. Jedná se zejména o elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy kontroly vstupu a všechny prvky s bezpečností objektů přímo související. DŮVODY PROČ S NÁMI -Osobní a korektní přístup -Vysoká odborná úroveň -Vše vyřešíte na jednom místě -Záleží nám na dlouhodobé korektní ...

Naše firma nabízí velké množství speciálních přípravků pro dokonalou aretaci součástí motoru. Specializujeme se především na značky vozů BMW, VW, Audi, Peugeot, Volvo, Citroen, Fiat a další.

Bike-Coffee staví na zakázku speciální kávové kolostánky. Je možné je na přávní upravit i pro jiný účel ať už Food Cart, nebo prezentační vozík.

Další produkty a služby Společnost Lasvik s.r.o. nabízí vybavení do každé prodejny, obchodu či skladu: váhy pro maloobchod, pokladní boxy, etiketovací zařízení, registrační pokladny, automatizační technika

Distributor značek termovizí a nočních vidění pro Český a Slovenský trh. Poskytujeme komplexní servis pro naše obchodní partnery v oblastni podpory prodeje, reklamy a servisního centra.

Prodej a instalace trezorů, archivačních skříní, zazdění trezorů.

O úsporu finančních zdrojů s příznivým dopadem na ekologii se postarají plastové jímky a nádrže na dešťovou a splaškovou vodu, které jsou vyrobené unikátní technologií zpracování plastů v Německu a náš trh distribuovány společností Nádrže 24 s.r.o. Přínosy využívání nádrží a jímek: - Jímání dešťové i splaškové vody - Využití vody k ...

Nábytek a vybavení pro školy, mateřské školy a obce. Největší výběr školního nábytku. V nabídce máme: žákovské lavice a židle vybavení školních dílen nábytek do počítačových učeben nábytek do školní jídelny židle a stoly do mateřské školy vybavení školních laboratoří anatomické modely.

Internetový obchod nabízející Alkohol testery a jejich příslušenství. Alkohol testery pro bezpečnostní služby, soukromé osoby a firmy; kontrola střízlivosti zaměstnanců. Atraktivní ceny; několik let zkušeností. Okamžité odeslání kupujícímu. Pohodlné možnosti plateb online. Staňte se našim zákazníkem. Záruka spokojenosti!

Zabýváme se konstrukční činností jednoučelových přípravků, nástrojů, sestav a kusových součástí, včetně jejich samotné výroby.

Nabízíme kompletní nabídku vybavení skladů, obchodů a prodejen kovovými regály, sektorovými prodejními pulty, policovými regály, policemi a kompletním příslušenstvím pro skladování nebo obchod.