CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - veškeré stavební práce - zimní údržbu komunikací, úklid sněhu - sekání trávy. Služby: - zprostředkování dovozu zboží z Číny, USA. Ubytovna 7 HOSTEL: - Praha 5, K Třebonicům 867 - tel.: 602 161 016

AC TIR s.r.o. Prodej, půjčovna, pronájem - dopravní a nákladní technika - nákladní vozy do 7, 5 t, nad 7, 5 t - sklápěče - tahače návěsů - přívěsy, návěsy - stavební stroje - autobusy - dodávky.

Prodej, e-shop - kompresory - agregáty - elektromotory - filtry.

Činnost: - klinické hodnocení humánních léčivých přípravků.

Dodávka, montáž: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Prodej, montáž, servis - antiradary - laserová rušičky - autokamery.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - software Projektování a správa počítačových sítí.

Provádíme dodávku a montáže zabezpečovacích a kamerových systémů, systémů proti odposlechu, skrytých kamer a jiné bezpečnostní techniky. Zabezpečení prostor proti odposlechu a úniku informací: - protiodposlechové prohlídky (komplexní prohlídky prostor) - montáž generátorů šumu na ochranu proti odposlechům z vnějších i vnitřních ...

Dodávka, prodej: - zemědělská technika - lesnická, komunální technika - kompostárenské technologie (drtiče, překopávače, sběrné vozy) - agrobazar.

Klimatizační zařízení značky MDV, rekuperační jednotky a systémy nízkoteplotního vytápění dodává montážním a obchodním firmám společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. Klimatizační jednotky: - nástěnné jednotky - kazetové jednotky - kanálové vnitřní jednotky – vestavěné pro připojení se VZT potrubím - parapetní-podstropní jednotky - ...

E-shop: - fotovoltaika - trafostanice - transformátory Elektroinstalace.

Služby: - fotografické práce Prodej: - fotoaparáty - příslušenství a spotřební materiál

E-shop - gastro zařízení - konvektomaty, myčky, chladící a mrazící technika - stolní zařízení - barové zařízení - kávovary, mlýnky.

Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Činnost - projektování, engineering, poradenství a realizace v oboru výparného chlazení pro energetiku - zpracování teplotechnických výpočtů chladicích zařízení - zpracování hydraulických výpočtů chladicích okruhů - zpracování kompletních projektů chladicích okruhů - měření výkonu chladicích věží i kompletních chladicích okruhů a jejich ...

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

Služby: - inspekce výrobků z oblasti strojírenského a lodního průmyslu

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.