CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

Zprostředkovatel pronájmu jachet na exotických místech. Nabídka: - dovolená na jachtě pro začátečníky i pro sportovní jachtaře - výběr lokality a roční období se liší podle rozsahu námořní praxe a zkušeností.

Prodej, oprava, servis: -potravinářské analizátory: -analýza mléčných složek -počítače somatických buněk -kombinová analýza -určení bodu mrznutí -přístroje pro mikrobiologii -analýza inhibičních látek -luminometrie -detekce inhibičních látek -testování výrobků -malá laboratorní technika -chemikálie. ...

Autorizovaný dovozce vyvíječů páry CERTUSS VYVÍJEČE PÁRY CERTUSS : - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Junior SC 80 - 600 kg - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Universal SC 700 - 6000 kg na topná media zemní plyn kapalný nebo extra lehký topný olej. Servis chemických čistících strojů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - svářecí invertory - svářecí transformátory - agregáty - usměrňovače - poloautomaty - kukly - svářecí dráty - elektrody - nabíječe akumulátorů - elektromotory asychronní a stejnosměrné - elektrické ruční nářadí NAREX - čerpadla.

Komplexní služby v oblasti kancelářské techniky, se specializací na veškerý sortiment zn. Canon: - kopírky - faxy - multifunkční zařízení - dalekohledy - tiskárny - videokamery - fotoaparáty - spotřební materiál.

Výroba nástrojů na obrábění dřeva. Frézy na nekonečný spoj, hoblovací hlavy, palubkové frézy, profilovací hlavy, tvarové frézy, zakázkové nástroje.

BENE je přední světová společnost, která udává designové trendy v oblasti vybavení kanceláří.

Výroba protislunečních a ochranných folií do oken domů, bytů, kanceláří a aut. Ochrana před slunečními paprsky. Samolepicí fólie.

Solar Collectors s.r.o. byla založena jako distribuční společnost kooperující přímo s výrobním závodem. Hlavní náplní Solar Collectors je distribuce produktů určených k využívání solární energie. Nabízíme nejmodernější solární systémy na využití slunečního záření, vycházející z principu vakuových tepelných trubic o síle skla až 2, 5 mm ...

Prodej, dodávka: - polykarbonátové desky - plexisklo Plexiglas - CNC stroje - kompletní servis pro vrtulníky W-3A Sokol.

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Služby: - dodávky minipivovarů - komplexní služby pro minipivovary - vypracování technicko-technologického auditu pivovaru - vypracování strategie rozvoje a modernizace pivovaru členěné do jednotlivých kroků - zpracování marketingového auditu a následné vypracování strategického marketingového plánu a plánu propagace - organizace ...

Kompletní vybavení staveb požární ochranou. Výroba, prodej, montáž: - proti požární dveře, okna, vrata - protipožární stěny. Prodej, revize: - hydranty - hasičské přístroje. Požární bezpečnost staveb. Poradenství. Školení požární ochrany a BOZP.

Prodej a dovoz protlačovacího zařízení od firmy TRACTO-TECHNIC (bezvýkopová technologie).

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Projekce, inženýring, konzultace: - v oblastech chemického, potravinářského a farmaceutického průmyslu.

Prodej zařízení, softwaru či spotřebního materiálu pro oblast tisku a polygrafie. Kompletní sortiment tiskových desek AGFA Prodej CTP od B3 do B1

Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Prodej, montáž, servis, ověřování, kalibrace - tachografy, taxametry.

Půjčovna, pronájem: - jachty - lodě - katamarány