CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Partex Ariane, a.s. je dodavatelem kompletního systému pro popisování vodičů, kabelů, rozvaděčů a elektroinstalací. Do našeho portfolia patří: - popis označovacích systémů na zakázku - popisovače a tiskárny na bužírky - značení vodičů a kabelů - nerezové značení - etikety a štítky - gravírované štítky - smršťovací bužírky - a ...

Společnost Jaroslava Arenta se zabývá přepravou materiálu, odvozem suti a odpadů a pronájmem kontejnerů v Praha a blízkém okolí. Naše hlavní činnost: - odvoz odpadů, odvoz suti a sypkých materiálů - přistavení kontejneru - pronájem kontejnerů - odvoz komunální odpad na skládku - doprava stavebního materiálu. Naše společnost ...

Jsme dodavatel techniky pro gastronomii. Kompletní vybavení velkokuchyní - konvektomaty, sporáky, varné kotle, smažící pánve apod., kuchyňské roboty, mixéry, myčky na sklo a nádobí, chladící a mrazicí skříně, chladicí a mrazicí stoly a kávovary.

Nabídka služeb v oblasti projektování, montáže a poradenství hotelového systému. Přístupové a docházkové systémy.

Půjčovna nářadí, stavební a zahradní mechanizace. Provádíme záruční a pozáruční servis malé stavební, zahradní a lesní techniky všech značek.

Nabízíme širokou škálu: - zubní techniky - zubní materiál - výplňový materiál - RTG - bělení zubů - dokončování a leštění - cementy - prevence atd.

Výroba: -šachty -jímky -žumpy -septiky -nádrže

Dodavatel a specialista v oblasti EMC: -ochrana před nepříznivými účinky atmosférických výbojů -pulsního přepětí -elektromagnetického rušení -předkolísáním a výpadky napájení.

Dodáváme zařízení pro gastronomické provozy, pizzerie a cukrářské výrobny. Nabízíme cukrářské suroviny, pomůcky a sortiment pro vybavení hotelů.

Společnost Tresorag - Firesafe, s.r.o. vznikla v roce 1994 jako zastoupení švýcarské firmy FIRESAFE. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem trezorové a bezpečnostní techniky. Na přání zákazníka sestavíme a vyrobíme trezory na zakázku v různých barevných provedeních. Zajistíme také montáž. Dodáváme i trezory mobilní. Sortiment ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Zámečnictví: - výroba klíčů - montáže, opravy a prodej - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky, systémy generálního klíče - průmyslové zámky - nábytkové zámky - stavební kování - kování pro ...

ZPRACOVÁNÍ BETONÁŘSKÉ OCELI -zámečnictví

Podemcrane je jedním z předních světových dodavatelů komponentů jeřábů, určené pro výrobce jeřábů a koncové uživatele. Rozšířili jsme nabídku našich služeb v jeřábu průmyslu zřízením průmyslových jeřábů oddělení, které působí v Bulharsku a regionu. .

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -notebooky, tablety. -mobilními telefony. -spotřební elektronika.

Výrobci měřící a regulační techniky: -elektrotepelná zařízení -indukční ohřevy -středofrekvenční statické měniče kmitočtu -kovárenské ohřívací stroje -indukční pájecí stroje -kelímkové tavící pece -indukčnížíhací zařízení.

Výškové práce: -hromosvody -práce pomocí lezecké techniky Elektromontážní činnost: -silnoproud -výroba rozvaděčů -slaboproud Zámečnická výroba: -konstrukce Speciální zakázky pro film: -akce nad volnou hloubkou.

Zabezpečovací systémy -dveře, auta, trezory, okna

Telekomunikační technika: - předprodejní, projektová a poradenská činnost, prodej, instalace a servis digitálních pobočkových ústředen, telefonních přístojů, faxů, slaboproudé instalace s dodávkou na klíč - řízení spotřebičů po telefonní lince - ITT-CZ - autorizovaný prodej, záruční a pozáruční servis zajištěn vyškolenými pracovníky ...

Komplexní řešení v oblasti pobočkových telefonních ústředen a ostatní telekomunikační a kancelářské techniky..

Nabízíme ucelené portfoilo produktů a služeb v oblasti hlasových a datových komunikací a výpočetní techniky.

Prodej, servis a montáž telekomunikační a zabezpečovací techniky, telefonních a datových rozvodů: - telefonní ústředny ERICSSON - telefonní přístoje ERICSSON - telefaxy Canon a Brother.

Kompletní servis a opravy elektroniky v servisním centru, u Vás doma nebo ve firmě, včetně montáží a instalací – o vše se postaráme, STAROSTI NECHTE NA NÁS! NOVINKA: servis u zákazníka se službami HODINOVÝ KUTIL (MANŽEL)