PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

Služby: -implemetace systémů pro nahrávání hovorů a vybavením call center Dodávka, prodej: -IP ústředny -telekomunikace -zabezpečovací techniku -náhlavní soupravy -tiskárny -PC -notebooky

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

Výroba zařízení pro automatizaci - polohovadla, rotátory, svařovací traktory, svařovací automaty, automaty pro svařování plazmou - robotizovaná pracoviště.

E-shop - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika - notebook, tablety - mobilní telefony - dětské hračky.

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

E-shop - nivelační přístroj optický - měřické pásmo - svinovací metry - vodováhy.

Prodej - 3D tiskárny - 3D tiskové technologie.

Prodej: - pístové, šroubové kompresory - sušení stlačeného vzduchu. Prodej pístových a šroubových kompresorů Remeza a Atmos. Záruční a pozáruční servis kompresorů a sušiček.

Velkoobchod, prodej, e-shop - mobilní telefony - tablety - kamery - chytré hodinky - laserové tiskárny.

Činnost: - letecké služby - aerotaxi - vyhlídkové lety - pronájem letadel - pilotní výcvik

Projekce, výroba: - stroje pro údržbu železničních tratí

Výroba: -laserové řezací stroje -gravírovací stroje

Projekce, výroba: - tlakové lahve - vysokotlaké láhve pro dýchací přístroje - vysokotlaké láhve pro průmyslové plyny - lahve do airbagů

Služby: - vyhlídkové lety - letecká turistika - teambuilding

Služby: -projektově zaměřená činnost v oblasti kamerových systémů -dodávka řešení kamerových systémů

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Práce: -laserové gravírování -řezání Výroba: -světelná reklama

AVETON s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti akustiky a výzkumu a vývoji akustických materiálů. Společnost sídlí na Praze 9, ale činnost provozuje po celé České republice. Poskytuje kompletní služby - konzultace, zpracování počáteční studie a projektové dokumentace, dál pak akustická měření a samotná realizaci. V našich službách využíváme ...

Služby: -náhradní plnění -BOZP, PO a revize -stavební práce a prodej materiálu -call centrum -digitalizace dokumentů -informační a telekomunikační technologie -velkoobchod kancelářských potřeb -velkoobchod, maloobchod pracovních oděvů -velkoobchod, maloobchod čistící prostředky -úklidové služby

Výroba, servis: - víceosá univerzální CNC centra - obrábění hliníku a hliníkových profilů - obrábění kompozitního materiálu - využití v leteckém, automobilovém průmyslu - technická podpora.