PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Systémy pro ovládání a kontrolu domů a bytů Dodávka, poradenství a montáž - ovládání, monitoring a zabezpečení domu - kamerové systémy - audio video systémy - osvětlovací a topné systémy.

Návrh a výroba jednoúčelových strojů - automatické a poloautomatické montážní a výrobní linky - automatizační technika.

SILECON je dodavatel sortimentu: Mobilní obytné, sanitární a skladové kontejnery a sestavy SILECON. Room, Sanitary and Storage containers.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Poradenská činnost související s výstavbou a provozem BPS

Prodej: - ložiska, těsnění, rychlospojky a rozvody, hadice, nástroje a nářadí, - materiál pro lepení a spojování Loctite, lineární vedení Seeger a průmyslová hygienu Tork.

Zpracování - biomasa Servis a výstavba bioplynových stanic Projektování a realizace technologií pro BPS Prodej - zemědělská technika - tatra traktory - nákladní vozy tatra Servis - zemědělská technika - nákladní vozy TATRA

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Rekuperace na klíč Rekuperace tepla, nejen pro ekologické a úsporné bydlení, ale také pro pasivní domy. - rekuperační jednotky

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej nádrží na vodu a plastových jímek.

Společnost CHARMONT s.r.o. nabízí ve všech odvětvích průmyslu tyto činnosti: inženýrská činnost zpracování projektové dokumentace dodavatelská činnost realizace investičních celků „na klíč“ montážní činnost rekonstrukce a modernizace opravárenská činnost poradenská a konzultační činnost.

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Zabýváme se specializací na opravu všech značek notebooků a stolních PC bez ohledu na jejich stáří. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět jeho požadavkům a navrhnout optimální řešení. Své služby poskytujeme na naší provozovně nebo u Vás doma.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Výroba - mechanické a elektronické měřící zařízení pro železnici

Společnost se specializuje na vývoj a výrobu manipulační, vážící a transportní techniky. Jde o českou společnost s jistotou kvality a precizního provedení. Samozřejmostí je servisní údržba a optimalizace stavu zařízení. Pružný a individuální přístup, vývoj zařízení podle potřeb klientů. Více než 50 let zkušeností v oboru.

Specializovaná kamenná prodejna s kompletním sortimentem vysoce kvalitních diamantových nástrojů, strojů a příslušenství německé značky GŐLZ. Nabízíme diamantové jádrové vrtací korunky, diamantové řezné, brusné kotouče a diamantová lana.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Prodej, e-shop: - obalový materiál - nápojové kelímky - jednorázové nádobí - papírové obaly - plastové sáčky, pytle