PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Technické kontroly na manipulační technice vzv. Školení obsluh vozíků, vystavení oprávnění průkazu. Revize hydraulických zařízení. Prodej průmyslových pneumatik.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Společnost s celosvětovou působností v oblasti péče o zdraví. Zaměřuje se na výzkum, vývoj, výrobu a prodej farmaceutických přípravků, nutričních přípravků, prostředků zdravotnické techniky a diagnostiky.

Vyrábíme lasery pro průmysl a medicínu. Lasery a laserové systémy pro značení, gravírování, řezání, sváření a prům. aplikace. Zakázkový laserový popis a gravírování. Lékařské a kosmetické biostimulační a výkonové lasery, bio a polymerizační lampy.

Činnost: - dovoz zdravotnické techniky a speciálních materiálů pro zdravotnictví. Našimi doménami jsou obory: - oftalmologie - ORL - neurochirurgie - dermatologie. Dodáváme slovenským a českým lékařům a optikům nejkvalitnější přístroje, nástroje a materiály dostupné na světových trzích. Naše komplexní servisní podpora ...

TECTRA A.S. působí na českém trhu od roku 1990. Nabízíme řešení úloh v oblasti: - měření - kalibrace - diagnostiky ve spolupráci se světovými výrobci. Poskytujeme technickou podporu, záruční i pozáruční servis a kalibrační služby. Nabízíme pomoc a konzultace při řešení úloh měření.

Prodej: - příslušenství k výpočetní technice - kancelářské potřeby - tiskárny, tonery, náplně - síťové prvky - multimédia.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.

Distribuce techniky z oboru klinická diagnostika, molekulární biologie a genetika.

Dodavatel širokého spektra reagencií a spotřebního materiálu s využitím v mnoha laboratořích zabývajících se základním výzkumem, molekulární diagnostikou, forenzními vědami, či analytikou.

Montáž, revize a servis - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - samostatné televizní okruhy CCTV - přístupové systémy ACS

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet

Prodej, servis a opravy mechanických a digitálních vah..

Společnost dodavá: - automobilové a letecké pohonné hmoty - automobilové, průmyslové a letecké oleje a maziva - speciální kapaliny. Dále je provozovatelem sítě čerpacích stanic. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako oxidující: - extrémně hořlavé - vysoce hořlavé - vysoce toxické - ...

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Čerpací technika. Nabízíme tyto realizace: - tlakové kanalizace - domácí vodárny - AT stanice - čerpadla na čistou vodu a kalová.

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvořena centrálou v Praze a spřízněnými společnostmi MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držitelem certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastní montážní skupinou a zabýváme se nejen mezinárodním obchodem, ale také kalibracemi a záručním i pozáručním servisem na všechny naše produkty.. ...

Internetový prodej zdravotních a kancelářských židlí SpinaliS.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Montáže zabezpečovacích, požárních a kamerových systémů.

Velkoobchodní prodej tonerů do tiskáren, inkoustů a pásek do tiskáren.

Firma DIAP dodává široký sortiment diamantových a CBN nástrojů: - diamantové rolny - diamantové orovnávače - vícezrné orovnávače - diamantové brusné kotouče - diamantové nože - galvanické nástroje - diamantové pasty - vnikací tělíska - korundové brusné kotouče. Provádíme servis a opravy nástrojů.