CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, maloobchod: -výpočetní technika. Vývoj: -software.

Okrasné vodní plochy. Svařování plastů. Výroba: - filtrační technologie. Návrhy a realizace: - okrasné i koupací vodní plochy. Prodej: - vodní rostliny a kompletní sortiment technologií pro zahradní jezírka - okrasné ryby.

Výroba a montáž: - plastové okna, dveře - zimní zahrady - ocelové konstrukce - ocelové haly - regálové systémy - plošiny výrobních hal - technologie pro zemědělství a potravinářský průmysl.

Svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, -letní a zimní údržba komunikací - údržba a obnova zeleně Opravy a výstavba - veřejné osvětlení - doprava a stavební činnost

Výroba strojů: - frézy - horizontální vyvrtávačka - soustruhy.

Stavebně truhlářská výroba: - dveře: - interiérové otevíravé, posuvné a vchodové - okna, vrata - pergoly, přístřešky, ploty - zábradlí, schodiště, podhledy, obklady stěn - stěny prosklené, vestavné skříně, šatny, garnyže - svítidla, výkladce. Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyně, příborníky a skleníky - stoly: - ...

Výroba - mříže Výroba - bytové doplňky Výroba - ploty Výroba - krbové nářadí Kovářské práce

Služby: - voda, plyn, topení - montáž, servis, prodej, - tepelná čerpadla IVT, solární systémy, ekologické kotle, - provádíme komplexní služby včetně dodávky a montáže.

Firma se specializuje na pokrytí potřeb energetického odvětví se zaměřením na měření, zpracování a přenos dat.

Prodej - karavany Odvoz - splaškové vody

Naše služby: -prodej a opravy počítačů -opravy notebooků -správa sítě -IT outsourcing.

Servis, prodej: - kancelářská a výpočetní technika.

CNC obrábění Výroba - potrubí Návrhy a výroba - jednoúčelové stroje a zařízení Svářecí práce Zakázková kovovýroba

Hlavním sortimentem jsou průtažné (streč) fólie, lepicí pásky pro široké použití od základních přes barevné, oboustranné až po speciální pevnostní pásky. Jako další sortiment máme v nabídce překrývací fólie, bublinkové fólie, rychlouzavírací sáčky a další pomocný obalový materiál včetně jednotlivých balicích pomůcek jako jsou držáky fólií, ...

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Eletex výtahy je ryze česká firma. Jsme odborníci působící ve výtahovém průmyslu desítky let. Díky těmto dlouholetým zkušenostem a dobré technické základně jsme připraveni se plně postarat o servisní činnosti na výtazích od výrobců Schindler, Kone, Otis a Eletec. Servis a modernizace pro výtahy dalších výrobců (i již zaniklých) u nás běžně ...

Prodej, půjčovna, sertvis a kalibrace vah.

IVA Roztoky - dodavatel nábytku. Sortiment: - kancelářský nábytek - kuchyně - jídelny - koupelny - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - čalouněný nábytek - předsíně - šatní skříně - komody.

Výroba a návrhy: - malosériové obaly z vlnité lepenky - kartonáž z vlnité lepenky - kartónové palety.

Dodávka: - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla.

Návrh a realizace systémů inteligentní elektroinstalace

Prodej, servis, opravy: - pístové i šroubové kompresory Orlík. Servis, opravy: - filtry Donaldson.

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.