CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a ...

Opravy: - chladničky, mrazničky.

Dodávka, montáž, servis: - váhy kolejové, silniční, plošinové. Výhradní ditributor vah* CARDINAL v ČR**, SR** a mechanizace těchto vah včetně možnosti propojení na nadstavbové PC** a SW**.

Prodej - drogerie Výroba - obalová technika Prodej - tašky Prodej - elektro Prodej - bílá technika Prodej - kancelářské potřeby pásky, lepidla, psací potřeby Prodej - kancelářský nábytek Výroba - tiskoviny, letáky

Výroba - komponenty pro předepjaté betonové konstrukce - kotevní systémy závěsných lanových mostů, ocelových konstrukcí, převodovek, jeřábových ramen a strojního obrábění

Výroba - komponenty pro laboratotní techniku ze skla a kovu

Prodej, velkoobchod: - břemenové magnety - magnety pro frézování, broušení - magnety pro jeřáby - magnetické upínání forem a nářadí.

Prodej - ojeté obytné vozy a minikaravany Prodej - obytné vozy a minikaravany Půjčovna - obytné vozy i ojeté, automobily, mikrobusy - minikaravany

Dodávka - přístroje pro regulaci a meření

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Komplexní vybavování zdravotnických zařízení Dodávka - zdravotnická technikakomplexní vybavování zdravotnických zařízení Prodej - zdravotnický materiálkomplexní vybavování zdravotnických zařízení

Drobné, střední a generální opravy balících strojů firmy GASTI. Dodávky spotřebního materiálu a náhradních dílů. Dodávky: - kloubové koncovky a oka STEFAN KUPIETZ - barvy Coloris.

Dodavatel profesionálních knihařských zařízení pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej a fiskalizace: -registrační pokladny. Servis, prodej: - kancelářská technika.

Distribuce detektorů kovů. a lokátorů inženýrských sítí.Nejrozsáhlejší portál o hledání s detektory v ČR a SR.Katalogy mincí, artefaktů a více jak milion fotografií nálezů v klubu LP.

Prodej - chemie Prodej - elektrické nářadí - nástroje Prodej - stroje Prodej - svařovací technika

Počítače včetně příslušenství - tiskárny Distribuce - software ekonomický, zdravotnický, restaurační

Výroba, výkup a prodej - palety Prodej - palivové dříví

Činnost, práce, služby: - obrábění - svařování - MIG, MAG, TIG - dělení materiálu - vodní paprsek, laser, plasma - výkovky a odlitky.

Služby: -výroba exotermických směsí -formovacích směsí -exotermických nástavců -speciálních(krycíh a odsiřovacích) směsí. Prodej: -hutní materiály -spojovací materiály -svařovací materiály -řezné a brusné kotouče.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC. - filtrace přívodu vzduchu, motorových olejů, paliva a hydraulických olejů Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC.