CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej - solární systémy Prodej - tepelná čerpadla

Výroba - vrata - dveřní systémy Projekce - interiéry Prodej - obklady - dlažby - podlahy Výroba - okna - dveře Výroba - ploty - schody - zábradlí Prodej - stavební materiál Inženýrská činnost Projekce - architektura Ekologické stavby Kompletní stavební činnost

Zastoupení firem: -DURAN GROUP - SCHOTT, A.KRÜSS, BDK, BMT, ELMA, EPPENDORF, GESTIGKEIT, GFL, GREISINGER, GRYF, H+P, HANNA, HIELSCHER, HUBER, IKA, ISOTHERM, LAVAT, KNF, MEMMERT, MIELE, RETSCH, TECHNE, SARTORIUS, SCALTEC, UNICAM, WATEK, WTW. Projekt, kalkulace, komplexní dodávky a vybavení na klíč, velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, ...

Výroba, e-shop: - dárkové krabičky svatební, k narození dítěte atd.

Výroba - sběrné šachty na chemikálie kyseliny a louhy Výroba - plastové septiky vložkování - jímky Výroba - plastové bazény - brouzdaliště vložkování - bazény Výroba - plastové nádrže - zásobníky na pitnou vodu (hrnanté i sudy) - typizované vodoměrné ...

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Prodej, e-shop: - počítače a komponenty - tiskárny - elektro - hry, hračky - kancelářské potřeby - smíšené zboží.

Prodej: - výpočetní technika, počítače.

Prodej, montáž, servis: -kancelářské potřeby -kancelářský nábytek ALFA Říčany -okna, dveře, zimní zahrady -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -židle, parapety.

Prodej zahradní a lesní techniky.

Servis, revize, prodej: - hasící zařízení - hydranty - plnění hasících přístrojů. Kompetentní služby v oblasti PO a BOZP.

Prodej a montáž - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Prodej - samolepící etikety Prodej - výpočetní technika (notebooky, stolní počítače, netbooky, tiskárny, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba a zpracování - www stránky

Prodej strojů a zařízení pro těžbu štěrkopísků a jejich úpravu drcením, tříděním, praním a dehydrací. Úprava minerálních kalů koagulací - srážením.

Provádí: - recyklace a renovace tonerových kazet do laserových tiskáren a malých kopírek. - prodej a servis kopírovacích zařízení a spotřební materiál MITA. - prodej a servis laserových a inkoustových tiskáren HEWLETT PACKARD. Prodej renovovaných tonerů značek: HP, CANON, EPSON, MINOLTA, IBM, STAR, APPLE, SHARP, UNISYS, aj.

Průmyslová automatizace: -řízení linek -řízení strojů -sběr dat.

Grafické práce Prodej - hardware Servis - hardware Poradenství - výpočetní technika Návrhy a realizace - počítače sítě

Prodej - MP3 přehrávače Prodej - digitální fotoaparáty Prodej - mobilní telefony - audiozáznamníky Prodej - kancelářské potřeby Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Návrhy, www prezentace Instalace, správa - počítačové sítě

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

Prodej a servis hasicích přístrojů a hydrantů. Pravidelné revize. Revize požárních klapek. Kontrola požárních postupů.

MANOMARKET – prodej manometrů a teploměrů Svým zákazníkům nabízíme široký výběr manometrů. Dodáváme klasické, diferenční i nízkotlaké manometry. Náš sortiment zahrnuje rovněž přístroje pro přesné měření teploty.

Projekce – dodávky – realizace Komplexní řešení úsporného využívání energií v teplárenství, průmyslu, vytápění budov, v oblastech měření, regulace a potrubní kompenzace prostřednictvím těchto komponentů:

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Mříže Vrata a branky křídlová i pojízdná, elektrické pohony - garážová vrata Stojany - regály Dveře Schody - zábradlí Zámečnictvíprovádáí - přístřešky

Prodej a servis přístrojové techniky pro laboratoře: - spektrofotometrie - mikrovlnná technika - skupinové parametry - elementární analýza - biochemické aplikace - příprava čisté vody - mikroskopie - kryogenní technika - vakuová technika - charakterizace povrchů - rukavicové boxy.