CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Velkoobchod - zámečnické polotovary - klíče - stroje Zámečnictví Velkoobchod - zámky - zámečnické polotovary

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Divize sport: - dovoz a prodej veslařských lodí Swift. Zásobování klíčových služeb a železářství: - polotovary klíčů, zámků, dvěřních kování. - zámky na kolo.

Výzkum a vývoj na zakázku. Prodej specializovaných přístrojů a chemikálií pro molekulárně biologické, proteomické a genomické laboratoře.

Výroba - kartony, krabice - plochá těsnění - rádiem řízené modely letadel - výroba plastových dílů a prototypů (3Dtisk) Prodej - rádiem řízené modely letadel

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Návrhy, realizaci a servis: - závlahové systémy pro zahrady, parky, hřiště - stanice pro posílení tlaku vody.

Autorizovaný distributor výrobků Rainbow. Prodej a servis univerzálního čistícího systému Rainbow.

Prodej, internetový obchod: -pneumatické válce a ventily -elektromagnetické ventily -filtry a maznice -šroubení, fitinky, rychlospojky -manometry -tlakové a průtokové spínače -kulové kohouty.

Stroje a materiály pro kabelovou konfekci. Prodej strojů na kabelovou konfekci. Stroje na stříhání, odizolování a značení vodičů. Stříhačky bužírek, folií, drátků, papíru, pásek lanek atd. Krimpovací lisy a nástroje pro zalisování konektoru na kabel. Prodej nožů stříhacích a odizolovacích pro KOMAX, Schleuniger, ARTOS, Makfil, Filomat, ...

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a vybavením, optická inspekce, systémy Vision, kontrola procesů pro výrobu skla, dřeva, montážní technika, automatická optická inspekce

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...

Velkoobchod a e-shop - hydraulická technika Velkoobchod a e-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy E-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy - nářadí EXTOL a FORTUM - hydraulická a ...

Prodej: -výpočetní technika -tiskárny -faxy. Počítačové kurzy-školení.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Bazar -mikrobusy, dodávky Prodej: -nové i použité díly -mikrbusy -dodávky - náhradní díly na automobily značek Renault, Opel, Nissan Fiat, Peugeot, Citroen, Iveco. Karosářské práce. Kompletní servis. Servis - převodové skříně RENAULT, OPEL, FIAT, PEUGEOT - motory, opravy a výměnný způsob - brzdy - ložiska kol ...

Nákup, prodej, servis, opravy: -lokomotivy -kolejová vozidla -náhradní díly na lokomotivy. Maloobchod a velkoobchod: -akumulátory. Autodoprava do 3, 5t.

Opravy a servis: - automatizační prvky - komponenty průmyslové automatizace.

Dodávka a montáž včetně servisu: -garážová vrata HÖRMANN a SOMATI SYSTEM protipožární vrata, zámečnická výroba, brány, branky, ploty -dodávka a montáž dveří včetně protipožárních.

Komplexní servis v oblasti IT pro firmy, školy, obce, státní spravu a domácnosti. Prodej hardware, software, pronájem kopírek: -instalace a konfigurace počítačových stanic, serverů, sítí a periferií -správa počítačových sítí -pravidelné zálohování a zabezpečení dat -výběr vhodného poskytovatele a připojení k internetu -zabezpečení ...

Prodej, servis: -svařovací technika.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Služby: -vyhledávání poruch na vodovodním potrubí, topných systémech včetně podlahového topení a na horkovodech. -trasování kovových vedení a kratkých úseků plastového potrubí. -vyhledávání úniků na závlahových a bazénových rozvodech.